Bloodlines 2 bevat viscerale en meeslepende gevechten

Bloodlines 2 bevat viscerale en meeslepende gevechten

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 staat weer volop in de belangstelling door de verandering van ontwikkelaar. Sinds The Chinese Room de ontwikkeling heeft overgenomen, heeft de studio veel informatie onthuld over hun nieuwe benadering van het spel, dat uiteindelijk aanzienlijk verschilt van het oorspronkelijk aangekondigde spel. Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 een spannende verhaallijn die zich afspeelt in het universum van de World of Darkness. Het diepgaande verhaal van de game wordt geëvenaard door de spannende, op actie gebaseerde gevechten.

We hebben al een voorproefje gekregen van de vaardigheden van Phyre in Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 toen de verschillende clans in het spel werden aangekondigd. Of je nu vertrouwt op je bovennatuurlijke kracht en snelheid als Brujah of de levenskracht van je vijanden aftapt als Tremere, je hebt de potentie om een vernietigende kracht te worden.

 

 

Voel je als een vampier

The Chinese Room heeft zich verdiept in de details van Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 gevechtssysteem in een recente blogpost. Het belangrijkste doel van het systeem is om je een authentieke vampier te laten voelen als je het spel speelt. In het spel kun je op verschillende manieren gevechten aangaan en ze zijn door de ontwikkelaar in categorieën ingedeeld. Als je speelt als een Strategische Stalker zul je je discipline moeten gebruiken om je vijanden te besluipen en ze snel af te maken met een dodelijke aanval of hun keel door te bijten. Als je meer zin hebt in een Action Brawler, ga je meteen op je tegenstanders af en probeer je ze neer te halen met je superieure reflexen en gevechtsvaardigheden. Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 biedt ook opties voor diegenen die liever wat de studio een Narrative Adventurer noemt worden en minder geïnteresseerd zijn in diepe gevechtsmechanieken.

"How do we go about achieving this? We focus on immersion over complexity: A streamlined control scheme with actions that are easy for all three playstyles to pick up and play. We then build depth on top of these to give longer-term mastery for the players that want it."

Vampier: The Masquerade - Bloodlines 2 is zich aan het vormen tot een spannend avontuur dat nog beter zou kunnen zijn dan wat de fans aanvankelijk verwachtten. Hopelijk kunnen we wat meer over het spel ontdekken in een volledige gameplay onthulling die binnenkort zou moeten plaatsvinden. Als je echter besluit om het spel een kans te geven, kun je de goedkoopste aanbiedingen voor Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 digitale codes met onze prijsvergelijker al bekijken.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief