Eneba COM
 
 

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 introduceert de nieuwe Brujah Clan

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 introduceert de nieuwe Brujah Clan

Het is alweer een tijdje geleden dat de Brujah Clan voor het eerst verscheen in een Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 video. Een flink aantal maanden later staat er een nieuwe ontwikkelaar aan het roer en die pakt het spel heel anders aan. Daarom hebben we het recht om veel veranderingen te zien. Dat konden we ons al voorstellen na het zien van de eerste video van de nieuwe Bloodlines 2, nog niet zo lang geleden. Het was al bijna zeker nadat de nieuwe hoofdpersoon van het spel was onthuld. Maar met de onthulling van de eerste clan die in het spel aanwezig zal zijn, staat het vast dat het spel dat we in de toekomst zullen spelen bijna niets te maken heeft met het spel dat oorspronkelijk was aangekondigd.

Van dichtbij en persoonlijk

De nieuwste video, gepubliceerd door The Chinese Room, dient als introductie tot Clan Brujah. De hoofdpersoon maakt gebruik van de disciplines van de clan om tegenstanders uit te schakelen. Met Celerity kun je je razendsnel verplaatsen terwijl je aanvallen ontwijkt. Het is perfect om de kloof tussen jou en een vijand te dichten en een brute aanval uit te voeren met de bovennatuurlijke kracht van de Potency-discipline. Hoewel de video het op geen enkele manier lijkt te laten zien, kunnen Brujah vampiers ook hun Presence-discipline gebruiken om de mensen om hen heen te fascineren, verleiden of intimideren.

 

 

Hoewel we niet helemaal zeker weten wat voor soort spel Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 wordt, wijst de informatie die we al hebben op een spannend avontuur met een diep verhaal en veel first-person actie, gevechten en verkenning. Op een bepaalde manier is het spel een grote onbekende na de verandering van ontwikkelaar en veel fans weten niet echt wat ze ervan kunnen verwachten. De dingen zullen duidelijker worden wanneer de ontwikkelstudio besluit om een gameplaytrailer te publiceren die hopelijk meer dan 15 seconden aan beeldmateriaal zal onthullen.

Ondanks alle problemen met de ontwikkeling is Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 nog steeds gretig aftrek bij veel spelers die zich graag willen onderdompelen in een rijk verhaal dat zich afspeelt in de World of Darkness. Als jij een van hen bent, onthoud dan dat de beste deals voor Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 CD keys beschikbaar zijn met onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief