Nieuwe trailer voor Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 laat de Tremere Clan zien

Nieuwe trailer voor Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 laat de Tremere Clan zien

Geobsedeerd door vitae - of vampierbloed - kan een druppel bloed een dodelijk wapen worden voor de gewonde klasse, die verre van gevallen is. In Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 gebruiken de Tremere hun kracht om hun eigen bloed en dat van hun vijanden te beheersen. Degenen die ervoor kiezen om Phyre - de naam van het hoofdpersonage - aan te wijzen bij de Tremere-clan profiteren van langeafstandsaanvallen, slaan met hun eigen vitae en rukken zelfs het bloed uit de aderen van hun vijanden.

 

 

Een uitgebreide gameplay onthulling is beschikbaar in januari 2024, en de volgende vampierclan in Bloodlines 2 wordt onthuld op 30 november 2023 op de PC Gaming Show: Most Wanted programma. De eerste Vampire: The Masquerade - Bloodlines bevatte acht speelbare clans, waaronder Brujah, Gangrel, Malkavian, Nosferatu, Toreador, Tremere en Clan Ventrue.

Tremere is de tweede clantrailer die is onthuld voor Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2. De eerste was de Brujah clan, waarvan de leden brutaal van aard zijn en voornamelijk bestaan uit paria's die anonimiteit zoeken in de Pacific Northwest. Het is gemakkelijker om de Brujah te vinden door naar een van hun gebruikelijke vechtevenementen te gaan, bekend als Bash. Hier vechten ze ronde na ronde om hun dominantie te laten zien over de rest van de ondoden die verborgen zitten in de schaduwen van Seattle.

 

 

 

Elke clan heeft toegang tot een aantal Disciplines, vergelijkbaar met een skill tree. Spelers kunnen hun personage aanpassen aan de hand van de Disciplines die beschikbaar zijn voor de gekozen clan. In het eerste spel had Brujah bijvoorbeeld toegang tot de Disciplines Celerity en Potency, die hen tot kanonnen maakten in gevechten van man tot man.

Paradox Interactive heeft aangekondigd dat The Chinese Room het langverwachte Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 ontwikkelt. The Chinese Room staat bekend om het maken van baanbrekende first-person titels die prijzen hebben gewonnen van onder andere BAFTA en TIGA voor hun emotioneel rijke verhalen. De achtergrond van de studio van wereldklasse maakt hen goed uitgerust om een vampierverhaal te vertellen dat zich afspeelt in het moderne Seattle en opnieuw is vormgegeven voor een World of Darkness actie-RPG. In het portfolio van The Chinese Room zitten spellen als Little Orpheus, Dear Esther en Amnesia: A Machine For Pigs.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 komt in het najaar van 2024 uit voor Xbox Series, PlayStation 5 en pc. Eerder was het spel aangekondigd als cross-gen, maar dat lijkt niet langer het geval te zijn. Als je geïnteresseerd bent in de RPG die de beroemdste tabletop met vampierenthema adapteert, bekijk dan onze prijsvergelijker voor de beste deals voor Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 en begin met het kiezen van je vampierclan.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief