Eneba COM
 
 

Vampire: De Masquerade - Bloodlines 2 heeft een nieuwe hoofdpersoon

Vampire: De Masquerade - Bloodlines 2 heeft een nieuwe hoofdpersoon

De reis van Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 een achtbaan geweest. De enorme populariteit van de tabletop RPG van White Wolf en de goede herinneringen aan de eerste Bloodlines leken een solide basis voor het succes van een spel dat verdronk in het ingewikkelde labyrint van het ontwikkelingsproces. Gelukkig lijkt er licht te schijnen aan het einde van de tunnel en heeft een nieuwe studio de ontwikkeling van Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 overgenomen.

Belangrijke veranderingen

Ontwikkelaar The Chinese Room pakt Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2. De koerswijziging begint merkbaar te worden in een reeks streams van ontwikkelaars die zijn uitgebracht sinds de nieuwe studio aan het spel begon te werken. Een van de meest opvallende is de verandering van hoofdpersoon. Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 zal nu een specifieke hoofdpersoon hebben in plaats van een generieke vampier die je zelf creëert. In het spel speel je Phyre, een vampier die ontwaakt is na honderd jaar in een winterslaap te hebben geleefd.

 

 

Spelers hebben nog steeds een bepaalde mate van controle over hun personage en kunnen hun clan, geslacht en kleding kiezen. Toch lijkt de achtergrond van Phyre vrij strak omlijnd te zijn en het brengt een aantal mysteries met zich mee die het verhaal zeker verder zullen brengen. Het nieuwe ontwikkelingsteam richt zich op het versterken van het verhalende aspect van het spel, iets waar fans van Vampire: The Masquerade geweldig zullen vinden, want de lore van de World of Darkness is zo rijk als het maar zijn kan.

Er is nog geen nieuws over een mogelijke releasedatum voor Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, maar het lijkt erop dat het spel ergens in de toekomst als een feniks uit zijn as zal herrijzen. Zoals gebruikelijk zijn de beste deals voor Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 CD keys beschikbaar met onze prijsvergelijker, als je klaar wilt zijn voor de release, wanneer die ook plaatsvindt.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief