BG PPC IG EN
 
 

Vampires: The Masquerade - Bloodlines 2 kondigt zijn laatste clan aan

Vampires: The Masquerade - Bloodlines 2 kondigt zijn laatste clan aan

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 zal bij de lancering vier verschillende clans hebben (met later nog twee clans via DLC). Afhankelijk van je keuze staat je een heel andere ervaring te wachten in dit nieuwe avontuur dat zich afspeelt in de World of Darkness. Een paar clans van de Camarilla zijn al eerder onthuld, waaronder Brujah, Tremere en Banu Haquim. Elk van hen biedt je een andere achtergrond en specifieke vampierdisciplines die je tijdens het spel kunt gebruiken. De originele versie van Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 wilde meer clans bevatten, maar de nieuwe ontwikkelaar heeft het aantal beperkt. The Chinese Room heeft de laatste speelbare clan in het spel bij de lancering onthuld en het is niemand minder dan de Ventrue.

Politieke macht

De aristocratie van de Vampiersamenleving zal zijn stempel drukken in Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2. De hoge en machtige vampiers van de Ventrue-clan bekleden meestal machtsposities in de financiële wereld of andere aspecten van de samenleving. Ze kunnen hun vitae gebruiken om hun vampierdisciplines Presence, Dominate en Fortitude te activeren. Deze maken ze erg gevaarlijk in gevechten, omdat ze Ventrue vampiers in staat stellen om elke situatie onder controle te houden en alles te weerstaan wat hun vijanden naar hen gooien. Ze zullen zeker een favoriet van de fans zijn in de uitdagende campagne die hen te wachten staat in Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2.

Helaas moeten we nog even wachten om de Ventrue in actie te zien. The Chinese Room heeft naast hun aankondiging nog geen beeldmateriaal onthuld. Je kunt echter wel hieronder genieten van de video waarin de Banu Haquim wordt geïntroduceerd, mocht je die gemist hebben.

 

 

Als je meer informatie wilt over Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 moet je onze nieuwssectie in de gaten houden. De ontwikkelaar van het spel is van plan om in januari 2024 een volledige gameplay onthulling te laten zien en wij zullen er klaar voor zijn. Als je een goedkope Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 code hebben willt, hoef je alleen maar onze prijsvergelijker te gebruiken.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief