Eneba COM
 
 

Bloodlines 2 onthult zijn eerste gameplaytrailer

Bloodlines 2 onthult zijn eerste gameplaytrailer

De verwachtingen rond Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 is de afgelopen weken toegenomen door de aankondiging van de eerste gameplay onthulling. Sinds The Chinese Room de ontwikkeling van het spel heeft overgenomen, zijn er details over de verschillende clans in het spel en de nieuwe hoofdpersoon naar buiten gekomen, maar het soort gameplay-ervaring dat het spel zou bieden nadat het opnieuw was opgebouwd. Gelukkig konden we eindelijk een kijkje nemen in de inspanningen van Phyre in Seatle in een uitgebreide gameplayvideo die gisteren werd onthuld.

Gevechten, puzzels en meer

De Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 beelden in de video laten Phyre zien als een vrouwelijke Brujah vampier. Een deel van de video laat op viscerale actie gebaseerde gevechten zien waarin de hoofdpersoon haar vampirische krachten activeert om meerdere tegenstanders te decimeren met verwoestende melee aanvallen. De bovennatuurlijke kracht en snelheid van de Brujah maken ze perfect voor een directe en brute aanpak van gevechten.

Een andere interessante eigenschap die in de video wordt getoond, is Phyre's vermogen om haar bovennatuurlijke zintuigen te gebruiken om verder te komen in het spel. Doordat ze dingen kan horen en waarnemen die buiten de grenzen van mensen vallen, kan ze nuttige informatie verzamelen die ze kan gebruiken om puzzels op te lossen en een voordeel te behalen in situaties zoals infiltratie of toekomstige interacties met andere personages.

 

 

Je spelervaring kan sterk veranderen afhankelijk van de clan die je kiest in Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2. Doordat je toegang hebt tot verschillende vampierdisciplines kun je elke situatie anders aanpakken. In Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 neem je de rol aan van een vampieroudste met een verleden en je reputatie gaat je voor. Je acties en beslissingen geven echter vorm aan het verhaal en hebben een grote invloed op de manier waarop andere personages met je omgaan.

De nieuwe Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 verschilt aanzienlijk van het oorspronkelijk door Troika Games aangekondigde spel, maar het wordt een spannende ervaring naarmate we er meer over weten. De release van het spel staat gepland voor komend najaar en we verwachten dat The Chinese Room de komende maanden meer informatie over het spel zal onthullen. Ondertussen kun je de beste deals voor Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 digitale downloadcodes met onze prijsvergelijker vinden.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief