BG PPC IG EN
 
 

Civilization VI maakt een einde aan dit seizoen met een laatste update

Civilization VI maakt een einde aan dit seizoen met een laatste update

Sid Meier's Civilization franchise is in de loop der jaren heel wat veranderd, maar het heeft toch een vrij brede fanbase weten te behouden. Het is waarschijnlijk de videospelserie die meer heeft bijgedragen aan de populariteit van het turn-based strategy genre. Je natie kiezen en die door de eeuwen heen ontwikkelen terwijl je steden bouwt en grondgebied claimt is slechts de basis van een spel dat in veel aspecten van de gameplay vrij ingewikkeld blijkt te zijn, maar tegelijk heel lonend. Als nieuwste deel in de serie bevat Civilization VI tal van nieuwe spannende mogelijkheden en biedt het veel mogelijkheden als het gaat om het ontwikkelen van je beschaving en het winnen van een spel, maar er zijn ook heel wat DLC die nieuwe beschavingen en extra mogelijkheden aan het spel toevoegen.

Maar het is niet allemaal betaalde DLC voor Civilization VI en ontwikkelaar Firaxis Games heeft ook gratis updates uitgebracht die extra inhoud aan het spel brachten. Nu het huidige seizoen ten einde loopt, krijgt Civilization VI op 22 april een laatste update. Die zal drie nieuwe eenheden bevatten die alle beschavingen in hun legers kunnen gebruiken: Lijninfanterie uitgerust met geweren, Man-At-Arms die tweehandige strijdhamers hanteren, en Trebuchets die enorme rotsblokken kunnen werpen. De update brengt ook balanswijzigingen in veel beschavingen en past de kracht van de meeste eenheden in het spel aan om tactische gevechten even uitdagend te houden als altijd.

 

 

Dit wordt de laatste update die in de New Frontier Pass voor Civilization VI is inbegrepen, maar Firaxis heeft nog geen nieuw deel voor de serie aangekondigd. Daarom is het heel waarschijnlijk dat ze zich opmaken om een nieuw stappenplan voor het komende seizoen van het spel te onthullen. We zouden er in de volgende weken meer over moeten horen. Intussen kun je Civilization VI en zijn uitbreidingen tegen de beste prijs vinden in onze prijsvergelijker.

 

  • Officiële website : Civ6
  • Categorieën : Strategie
  • Uitgever : 2K
  • Ontwikkelaar : Firaxis Games
  • Modus : Solo, Multiplayer
  • Verschijningsdatum : 20 oktober 2016
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief