Koop Sid Meier's Civilization V

 • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

Het vlaggenschip van de Turn-Based Strategy Game keert terug Word heerser over de wereld door een beschaving op te richten en te leiden vanaf het begin van de mensheid tot in het ruimtetijdperk: Voer oorlog, voer diplomatie, ontdek nieuwe technologieën, ga de strijd aan met enkele van de grootste leiders uit de geschiedenis en bouw het machtigste rijk dat de wereld ooit heeft gekend.INVITIEVE PRESENTATIE: Spring er meteen in en speel op je eigen tempo met een intuïtieve interface die nieuwe spelers wegwijs maakt in het spel. Civ veteranen zullen de diepgang, details en controle waarderen die de hoogtepunten van de serie zijn.BELEEFELIJKE WERELD: Ultrarealistische graphics laten weelderige landschappen zien die je kunt verkennen, bevechten en als je eigen land kunt claimen. Art deco invloeden in overvloed in de menu's en iconen in de meest goed ontworpen Civ ooit ontwikkeld.GEMEENSCHAP & MULTIPLAYER: Neem het op tegen Civ-spelers van over de hele wereld of plaatselijk in LAN-wedstrijden, pas de game aan op ongekende manieren en installeer mods rechtstreeks vanuit een community-hub in de game zonder de game ooit te hoeven verlaten. Civilization V brengt de gemeenschap naar de voorgrond.WIJDE SYSTEEMCOMPATIBILITEIT: Civilization V werkt op veel verschillende systemen, van high-end DX11 desktops tot veel laptops. Geniet van onbeperkte installaties op meerdere pc's met je Steam-account en neem je Civ V-ervaring overal met je mee naartoe.ALLE NIEUWE FUNCTIES: Een nieuw hex-gebaseerd gameplay grid opent spannende nieuwe gevechts- en bouwstrategieën. Stadstaten worden een nieuwe bron in je diplomatieke strijdperk. Een verbeterd diplomatiek systeem stelt je in staat om te onderhandelen met volledig interactieve leiders. Op maat gemaakte muziekpartituren en orkestopnamen geven Civ V het niveau van afwerking en kwaliteit dat je verwacht van de serie.SOCIAAL VERANTWOORD: 2K Games doneert in totaal $250.000 aan vier liefdadigheidsinstellingen op het gebied van onderwijs, en de keuzes van gebruikers bepalen hoe het geld wordt verdeeld: selecteer gewoon je keuze uit de voorgeselecteerde liefdadigheidsinstellingen tijdens het installatieproces.

Lees verder

Beste prijzen voor Sid Meier's Civilization V

  Opmerkingen over Sid Meier's Civilization V

  Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

  antwoordanswering the message of

  500 karakters over

  fortuna730
  fortuna730
  23 nov. 2021 07:00on dlcompare.it
  In general, without further ado - if you are a fan of turn-based strategies, take this game and do not even hesitate. ... You can conclude alliances with other countries, or you can declare war on them. Civilization is also interesting in that it is not necessary to capture everything to win. You can achieve victory in a "cultured" way. For this, it is necessary to develop culture as much as possible, build libraries, theaters and museums. And the victory will not keep itself waiting long)
  In het algemeen, zonder verdere omhaal - als je een fan bent van turn-based strategieën, neem dit spel en aarzel niet eens. ... Je kunt allianties sluiten met andere landen, of je kunt ze de oorlog verklaren. Civilization is ook interessant omdat het niet nodig is alles te veroveren om te winnen. Je kunt de overwinning op een "gecultiveerde" manier behalen. Daartoe is het noodzakelijk de cultuur zoveel mogelijk te ontwikkelen, bibliotheken, theaters en musea te bouwen. En de overwinning zal niet lang op zich laten wachten)
  nice
  nice
  18 aug. 2012 13:05on dlcompare.fr
  attention : niveau7 is russian
  waarschuwing: level7 is russisch
  Reward Event Grab your machete, Dead Island 2 zombies are underway! - 58
  • Buy cheapest CD keys on online shops and download jouw spel for free through the seller or editor.

    
  • Use your CD key on Steam to download jouw spel.

  Meer informatie
  DLCompare Extension
  Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

  Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief