Company of Heroes 3 zal groter en beter zijn

Company of Heroes 3 zal groter en beter zijn

De recente aankondiging van Company of Heroes 3 heeft alle fans van het strategiegenre in ontzag achtergelaten. De serie had al heel wat volgelingen, en Company of Heroes 2 is lange tijd het favoriete spel van veel spelers geweest, maar het nieuwe spel wil het overbodig maken met een nieuwe spelervaring die betere graphics, meer eenheden, nieuwe scenario's en alles wat nodig is om je het vorige deel te doen vergeten en het spel naar de top van de hitlijsten te brengen. Onder de kenmerken die in de aankondiging van Company of Heroes 3 worden belicht, vind je een nieuwe Dynamische Campagnekaart die je een ongekend niveau van strategische opties zal bieden. Ook zul je nu het spel kunnen pauzeren en bevelen geven tijdens gevechten voor één speler, waardoor je veel precisie in je bevelen krijgt in het proces.

 

 

Natuurlijk is dit nog maar het begin, want Company of Heroes 3 is nog in ontwikkeling, maar je kunt het spel nu al zelf uitproberen want er is nu al een alpha proefversie beschikbaar die je op de PC kunt spelen via Steam. Dit voorproefje geeft je een eerste glimp van de single-player campagne die je verschillende missies laat doen in het Middellandse Zeegebied, meer bepaald in Italië. De campagne zal gericht zijn op de Geallieerden, maar Duitsers zullen ook een mogelijke keuze zijn in de multiplayer.  Omdat het spel nog een werk in uitvoering is moet je bedenken dat wat je tijdens de proef zult ervaren nergens in de buurt komt van de definitieve versie van het spel, maar het is wel een mooie gelegenheid om de ontwikkelaars feedback te geven. De pre-alpha preview van Company of Heroes 3 staat tot 4 augustus open voor alle spelers, en Relic Entertainment heeft al bevestigd dat ze van plan zijn in de toekomst informatie over de multiplayer te delen.

Op grafisch gebied bevat Company of Heroes 3 veel verbeteringen ten opzichte van vorige delen, maar een belangrijk kenmerk is dat zo'n beetje alles nu vernietigbaar is en dat de effecten veel beter ontworpen zijn, waardoor de ervaring realistischer wordt. 

Company of Heroes 3 verschijnt in 2022 op de PC, maar we zullen nog even moeten wachten om een specifieke lanceringsdatum te kennen.

 

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Dompel jezelf onder in de wereld van Stargate: Timekeepers, waar strategie en mysterie samenkomen in epische gevechten. Klaar voor de tijdmissie? De poorten roepen.
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief