You are here
We also support
 
 
 
 

Creëer gratis een rijk in Europa Universalis IV

Creëer gratis een rijk in Europa Universalis IV
FREE GAMES 30 sep. 2021 19:00

Het is alweer donderdag, en dat betekent een nieuw gratis spel in de Epic Games Store. The Escapists is al een hele week beschikbaar, en nu is het de beurt aan een gerenommeerd strategiespel, ontwikkeld door Paradox Interactive. Europa Universalis IV is een van de meest gedetailleerde spellen in het genre, en het biedt je heel wat inhoud om te verkennen, maar het kan ook uitgebreid worden met een heleboel DLC, die elk nieuwe functies en mechanieken toevoegen. Zoals gewoonlijk kun je het spel gratis claimen door naar de Epic Games Store te gaan en het permanent aan je collectie toe te voegen. Het aanbod geldt tot volgende week donderdag, wanneer een nieuw spel ervoor in de plaats komt.

Domineer de wereld

In Europa Universalis IV bestuur je een van de vele naties in de wereld van de late Middeleeuwen tot de Vroegmoderne tijd. Je moet elk aspect van een natie beheren om haar samenleving de moderne tijd in te loodsen, waaronder diplomatie, economie, handel, oorlogsvoering en kolonisatie. Het spel biedt je een sandbox omgeving waarin elke beslissing die je neemt invloed heeft op de ontwikkeling van je natie door de geschiedenis heen. 

 

 

Hoewel het spel mechanieken bevat die lijken op andere spellen in het genre, is Europa Universalis IV zo gedetailleerd als het maar zijn kan in elk aspect van het beheer, en de enorme hoeveelheid opties en variabelen kan overweldigend zijn voor de neofieten in het genre. Maar als je de spelmechanismen leert kennen, levert het een meeslepende management ervaring op die je op de proef stelt terwijl je probeert een rijk op te bouwen dat de wereld domineert.

Voeg daar een diep aanpassingssysteem en coöperatieve en competitieve multiplayer modes aan toe, en het resultaat is een van de meest complete titels in het genre, dat je nu gratis op de PC kunt krijgen. Mis deze kans niet om Europa Universalis IV te bemachtigen, en ga gerust naar onze prijsvergelijker om de prijzen voor de DLC's en spelaanbiedingen te bekijken.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief