Cutter Slade keert terug in Outcast: A New Beginning

Cutter Slade keert terug in Outcast: A New Beginning

De naam Outcast zegt je misschien niets, tenzij je een doorgewinterde gamer bent. Dit actie-avonturenspel werd in 1999 uitgebracht door Infogrames en zorgde voor een revolutie in het genre dankzij de spannende actie, het spannende verhaal en de gameplay waarin third-person en first-person werden gecombineerd. Outcast: A New Beginning neemt je 25 jaar nadat het eerste spel werd uitgebracht mee terug naar de buitenaardse wereld van Adelpha voor een spannend avontuur. Hoewel al een tijdje geleden werd aangekondigd dat het spel in ontwikkeling was, hebben we er tot nu toe niet veel van kunnen zien. Een gloednieuwe video geeft een diepgaand beeld van Outcast: A New Beginning.

 

 

Cutter is terug in Adelpha

In Outcast: A New Beginning kruip je opnieuw in de huid van Cutter Slade. De voormalige NAVY SEAL bevindt zich weer op een buitenaardse planeet met de missie om de inheemse bevolking te helpen vechten tegen een horde robotachtige indringers. Het spel heeft aanzienlijke verbeteringen ten opzichte van het origineel en laat je de planeet naar eigen inzicht verkennen. Na een korte tutorial kun je in het spel je eigen pad kiezen en met de mensen van Adelpha omgaan zoals jij dat wilt. Je beslissingen hebben invloed op de wereld en de gebeurtenissen in het verhaal naarmate het spel vordert, wat zorgt voor een unieke ervaring met niet-lineaire progressie.

De scenario's in Outcast: A New Beginning zullen je misschien bekend voorkomen als je het eerste spel hebt gespeeld. Ontwikkelaar Appeal Studios heeft uitstekend werk geleverd door de flora en fauna van de planeet met moderne graphics tot leven te brengen en het ziet er vol mysterieuze buitenaardse levensvormen uit. Tijdens je avontuur ga je de interactie aan met deze wezens om missies te voltooien terwijl je verschillende Talan-stammen helpt met hun problemen, meer te weten komt over de huidige situatie op de planeet en hen probeert te helpen tegen de indringers. Outcast: A New Beginning bevat nieuwe uitrusting die je kunt gebruiken om snel door het land te navigeren. Een nieuw zweefpak voegt zich bij de oude jetpack en laat je zonder brandstof vliegen.

Als het op gevechten aankomt, breidt Outcast: A New Beginning het klassieke arsenaal van Cutter uit met nieuwe wapens en introduceert moderne mechanica voor een spannende, op actie gebaseerde ervaring. THQ heeft nog niet zo lang geleden een video gepubliceerd over de gevechtsmechanica van het spel. Je kunt hem hieronder bekijken.

 


Naast de laatste onthulling heeft Appeal Studios ook de officiële releasedatum voor de game bevestigd. Outcast: A New Beginning is speelbaar op 15 maart en er is momenteel een gratis demo beschikbaar voor degenen die de game willen ontdekken. Je kunt onze prijsvergelijker gebruiken als je Outcast: A New Beginning voor PlayStation 5, Xbox Series X/S of PC tegen de beste prijs wilt pre-orderen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief