You are here
We also support
 
 
 
 

Outcast 2: A New Beginning Aangekondigd

Outcast 2: A New Beginning Aangekondigd
NEWS 21 sep. 2021 12:00

Het was 20 jaar wachten, maar het is eindelijk bevestigd - Outcast 2: A New Beginning is goed op weg door zijn pre-alpha ontwikkelingsfase. Een vervolg op de oorspronkelijke cultklassieker uit 1999 die hielp pionieren met niet-lineaire open-wereld spellen, was Outcast 2 al in het jaar 2000 aangekondigd, maar kwam nooit tot stand door financiële problemen. Een remake, Outcast -Second Contact, verscheen in 2014. 

Deze keer krijgen we een volledig vervolg. THQ Nordic verzamelde tien ontwikkelaars van Appeal Studios uit het oorspronkelijke spel, waaronder de regisseurs en componist Lennie Moore, om het vervolg mogelijk te maken. Bekijk nu de Outcast 2 trailer.  

 

 

Het spel ziet de terugkeer van Cutter Slade, ex-Navy Seal en held van het oorspronkelijke spel, als hij wordt teruggebracht nadat een ongeluk hem door de tijd deed verdwijnen. Opgeroepen door de "almachtige Yods" keert Cutter 20 jaar later terug naar de planeet Adelpha, waar hij de opdracht krijgt de inheemse Talans te helpen tegen een invasieleger van robots. 

Behalve zijn arsenaal aan modulaire wapens krijgt Cutter ook een jetpack waarmee hij " kan springen, air-dashen, glijden en snel door de open wereld van het spel kan trekken". Hij zal ook vreemde Talan krachten krijgen waarmee hij de krachten van de Natuur tegen vijanden kan beheersen. 

De ontwikkelaars van het spel beloven een levendige open wereld vol gevaarlijke wilde dieren en oude tempels om te verkennen. De Talans zullen een grote rol spelen in het verhaal, en een blik bieden in een buitenaardse cultuur, zoals in de film Avatar. Je acties zullen direct invloed hebben op de gebeurtenissen in dit niet-lineaire verhaal.

 

 

Wanneer komt Outcast 2: A New Beginning uit?

THQ heeft nog geen releasedatum voor Outcast 2 bekendgemaakt, maar we weten wel dat het naar de PlayStation 5, Windows PC, en Xbox Series X komt. Houd deze ruimte in de gaten voor meer nieuws over het spel en om prijzen voor Outcast 2: A New Beginning te vergelijken.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief