Ontdek de geheimen van Adelpha in Outcast: A New Begining

Ontdek de geheimen van Adelpha in Outcast: A New Begining

Outcast: A New Beginning is vandaag eindelijk te spelen op de PC, PlayStation 5 en Xbox Series. Het nieuwe avontuur met Cutter Slade in de hoofdrol brengt de ex-Navy SEAL terug naar de mysterieuze buitenaardse planeet die hij in 1999 voor het eerst bezocht. De gebeurtenissen in de oorspronkelijke Outcast hadden niet voorzien dat de Talans zouden eindigen onder de aanval van een horde robotachtige indringers die zouden proberen de controle over de planed over te nemen en hun beschaving te vernietigen. Zijn aankomst op Adelpha geeft hem de kans om de Talans een handje te helpen en hen te helpen de robotaanval te overleven, terwijl hij ook de prachtige planeet kan verkennen en meer van haar geheimen kan ontdekken.

Op het gebied van gameplay biedt Outcast: A New Beginning precies wat het belooft, een nieuwe kijk op het klassieke avontuur. Met zijn moderne graphics en visuele verbeteringen biedt de game een uitgestrekte open wereld die je kunt verkennen terwijl je met de Talans omgaat, meer over hun gebruiken leert en deelneemt aan spannende gevechten tegen de indringers. Gevechten zijn dynamisch en je kunt gebruik maken van twee modulaire wapens die je kunt verbeteren en aanpassen naarmate je vordert in het spel. Cutter krijgt ook toegang tot allerlei gadgets en nieuwe manieren om door het land te reizen, maar zijn oude en vertrouwde jetpack vergezelt hem ook op dit nieuwe avontuur.

 

 

Geen eerdere ervaring nodig

Outcast: A New Beginning is een waardige opvolger van het originele avontuur van Infogrames, maar iedereen kan zich in het spel storten zonder de eerste titel of het vervolg daarop te hebben gespeeld. Als je een doorgewinterde speler bent en het niet de eerste keer is dat je met Cutter Slade meespeelt, zul je bekende plekken bezoeken en misschien zelfs wat oude bekenden tegenkomen, maar het spel is een op zichzelf staande ervaring waar je ook zonder enige voorkennis van de serie van kunt genieten.

Als dit alles je aanspreekt of als je vol ongeduld hebt gewacht om te ontdekken wat de nieuwe Outcast-game te bieden heeft, rest je niets anders dan onze prijsvergelijker te gebruiken om de beste deals voor Outcast: A New Beginning CD-sleutels om naar Adelpha te reizen en een nieuw avontuur te beginnen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief