De community van Helldivers 2 is weer terug bij af

De community van Helldivers 2 is weer terug bij af

Helldivers 2 lijkt te hebben overleefd wat kan worden beschouwd als de grootste fout ooit van een uitgever in de geschiedenis van videogames. Sony's beslissing om pc-spelers te dwingen een PSN-account aan te maken om het spel te kunnen spelen, zorgde voor een overweldigende reactie van de community die zich vertaalde in een enorm aantal negatieve recensies en terugbetalingsverzoeken. Het was zo enorm dat Sony besloot om dit alles te annuleren. Er waren echter twijfels of Helldivers 2 zich van dit alles zou herstellen. Welnu, het blijkt dat de gemeenschap die de coöperatieve shooter van Arrowhead Game Studios speelt, weet hoe het in beide richtingen moet werken.

Militaire coördinatie

De sleutel tot succes in Helldivers 2 is de coördinatie en samenwerking tussen spelers. De voortgang van de oorlogsinspanningen hangt af van de acties van duizenden spelers en de missies die ze voltooien, dus de gemeenschap van het spel is gewend om samen te werken. Ze hebben het ook gedemonstreerd om Sony's project neer te halen, en nu heeft het als een charme gewerkt om het spel terug te brengen naar waar het was vlak voor al dit drama. De community heeft een campagne georganiseerd om alle negatieve recensies terug te draaien die het spel overspoelden als reactie op de aankondiging van Sony, en dat is tot nu toe aardig gelukt.

Helldivers 2 heeft zich hersteld en de recensies zijn van overweldigend negatief naar overwegend positief gegaan. Dit maakt een einde aan dit kritische drama en bewijst dat een spelersgemeenschap veel te zeggen heeft over de toekomst van een spel, vooral als ze goed georganiseerd zijn. Onder de huidige omstandigheden is Arrowhead Game Studios weer aan het werk en zal het doorgaan met het uitbrengen van content voor Helldivers 2, waaronder een kleine patch die gisteren is uitgebracht om enkele bugs aan te pakken en verbeteringen in de balans van wapens te introduceren.

 

 

De toekomst van Helldivers 2 ziet er rooskleurig uit na een nieuwe dageraad en de game zal een van de beste ervaringen in het genre blijven bieden. Helldivers 2 is echt belangrijk voor zijn spelers, ze hebben ervoor gevochten en de strijd gewonnen. Als je je wilt aansluiten bij deze fantastische gemeenschap en wilt vechten voor democratie, hoef je alleen maar onze prijsvergelijker te gebruiken om een goedkope Helldivers 2 CD key te kopen.

25.32€
Helldivers 2
Helldivers 2
  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : Sony Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : Arrowhead Game Studios
  • Modus : Solo, Co-op
  • Verschijningsdatum : 8 februari 2024
  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : Sony Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : Arrowhead Game Studios
  • Modus : Co-op
  • Verschijningsdatum : 8 februari 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief