Instant Gaming EU
 
 

De eerste aflevering van Tell Me Why is gratis

De eerste aflevering van Tell Me Why is gratis

Als er iets is waar liefhebbers van videogames met een goed verhaal zeker van kunnen zijn, dan is het wel dat Dontnod een van de ontwikkelaars is die meer zorg besteedt aan het leveren van een onvergetelijke verhalende ervaring. Spellen als Remember Me, Twin Mirror, en Life is Strange bewijzen dat de studio een van de besten is als het gaat om het maken van avonturen die je kunnen boeien met spannende verhalen waarin drama, complexe persoonlijke relaties, en mysterie door elkaar lopen. Met een heel eigen stijl heeft de studio een plekje voor zichzelf veroverd in het hart van veel spelers, en hun nieuwste spel lijkt van al die ervaring gebruik te maken om een gloednieuw ongelooflijk avontuur te scheppen.

Tell Me Why is een episodisch verhalend avontuur dat het verhaal volgt van een tweelingpaar dat terugkeert naar hun geboortedorp, jaren nadat ze het verlaten hebben. Vroeger waren ze betrokken bij een gewelddadige moord en beiden hebben een andere herinnering aan die gebeurtenissen. als ze terugkeren naar hun oude huis om het huis te verkopen en verder te gaan met hun leven, komen herinneringen uit het verleden en bekende plaatsen allemaal op hun plaats om een verhaal te maken dat uiteindelijk de waarheid over wat er gebeurd is zal onthullen. Het is aan jou om die gebeurtenissen te onderzoeken en te beslissen welke weg ze inslaan en wat de uiteindelijke afloop van het verhaal is in Tell Me Why.

 

 

Zoals we hierboven al zeiden is Tell Me Why een episodisch avontuur en je hebt nu de gelegenheid je in het universum van het spel te verdiepen, of je nu al een fan van Dontnod's spellen bent of niet. De eerste aflevering van Tell Me Why is momenteel gratis te spelen op Steam en in de Microsoft Store. Als je wilt weten wat er aan het eind van het verhaal met Alison en Tyler gebeurt, zul je natuurlijk de andere twee afleveringen van het spel moeten kopen, die je voor de beste prijs kunt vinden in onze prijsvergelijker.

  • Officiële website : Tell Me Why
  • Categorieën : Avontuur
  • Uitgever : Xbox Game Studios
  • Ontwikkelaar : DONTNOD Entertainment
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 27 augustus 2020
  •     XboxOne : 27 augustus 2020
  •     PC : 27 augustus 2020
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief