De nieuwste vechter van Street Fighter V: Champion Edition is Rose

De nieuwste vechter van Street Fighter V: Champion Edition is Rose

De meeste fans van Street Fighter V: Champion Edition wisten al dat Rose de nieuwe vechter is die naar het spel komt, maar ze hebben tot gisteren nog niet de kans gehad haar in actie te zien. Capcom heeft een nieuwe video gepubliceerd die ons enig inzicht geeft in de moves die de Italiaanse waarzegster gebruikt, vooruitlopend op haar komst vandaag. De video toont al haar V-Skills, V-Triggers, V-Shift, en V-Reversal, en we zien ook een opgeknapte versie van haar klassieke stage. Rose zal bij alle fans van de Street Fighter serie bekend zijn, want ze verscheen in verschillende van de vorige afleveringen, en ze zal nu deel uitmaken van het brede rooster van vechters dat beschikbaar is in Street Fighter V: Champion Edition.

Rose volgt op de release van Dan, die terug in februari plaatsvond, en ze is het tweede personage dat aan Street Fighter V: Champion Edition in Seizoen 5. Drie andere personages zullen in de volgende maanden verschijnen. We weten al dat Oro uit Street Fighter III in de zomer van 2021 zal uitkomen en dat hij gevolgd zal worden door een speciale gast, Akira Kazama, uit Capcom's Rival Schools serie. Maar er komt nog een personage naar Street Fighter V: Champion Edition dit jaar, en er is al veel gespeculeerd over zijn identiteit. Capcom heeft nog niet onthuld wie het is, dus we zullen nog even moeten wachten om uit te vinden wie het rooster van vechters in het spel compleet zal maken.

 

 

Street Fighter V: Champion Edition is verkrijgbaar op PC en PlayStation 4. Er is zelfs een gratis proefversie waarvan je kunt genieten voor je het spel koopt, maar als vechtspellen je ding zijn, biedt het spel je een behoorlijk spannende ervaring en het is niet toevallig een van de populairste series. Natuurlijk kun je de beste prijs vinden om Street Fighter V: Champion Edition te kopen op elk moment op onze prijsvergelijker vinden.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Dive into the scorching sands of Assassin's Creed Mirage, where history becomes your weapon, and every hidden secret in the desert's labyrinth is a puzzle to solve. Get ready to embrace the shadows. Are you prepared for the challenge?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief