Street Fighter V: Champion Edition is gratis te spelen op PS4

Street Fighter V: Champion Edition is gratis te spelen op PS4

Street Fighter V werd bijna vijf jaar geleden uitgebracht, maar het is nog steeds een maatstaf als het gaat om vechtspellen, en het is nog steeds een van de meest populaire spellen in het genre. Het moet gezegd worden dat het spel afgelopen februari een flinke oppepper kreeg met de release van Street Fighter V: Champion Edition.

Street Fighter V: Champion Edition is de ultieme versie van het spel, die niet alleen Street Fighter V bevat, maar ook alle DLC die beschikbaar is voor het spel op het moment dat het wordt uitgebracht. Het bevat ook alle personages in het spel, inclusief een die exclusief is voor de Champion Edition, de vrouwelijke versie van Seth.

Aangezien al deze content is opgenomen in Street Fighter V: Champion Edition, is het de beste optie voor de fans van de cult-vechtgameserie. Daarnaast biedt het spel een systeem van seizoenen waarin elk van hen een goed deel van de nieuwe functies brengt.

 

 

Als je Street Fighter V: Champion Edition nog niet geprobeerd en je hebt een Playstation 4, dan heb je nu de mogelijkheid om het gratis te spelen. Het is niet ongewoon dat Capcom dergelijke proefperiodes voor zijn spel organiseert, en dit is momenteel het geval op het Sony-console. Deze gratis proefperiode is beschikbaar tot 5 januari en geeft je toegang tot alle personages van seizoen 1 tot 4. Zoals je kunt zien in de gepubliceerde visual, lijkt het erop dat er enkele beperkingen zullen gelden voor sommige spelmodi, maar Capcom heeft hier geen verdere details over gegeven.

Of je nu wel of niet deelneemt aan deze gratis proefversie, als je Street Fighter V: Champion Edition, voel je vrij om onze vergelijker te bezoeken wanneer je maar wilt.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Dive into the scorching sands of Assassin's Creed Mirage, where history becomes your weapon, and every hidden secret in the desert's labyrinth is a puzzle to solve. Get ready to embrace the shadows. Are you prepared for the challenge?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief