BG PPC IG EN
 
 

De Xenomorph komt naar Dead by Daylight

De Xenomorph komt naar Dead by Daylight

Een van de coolste dingen aan Dead by Daylight is dat je in de gameplay te maken krijgt met iconische moordenaars uit allerlei horrorfilms waar fans van houden. Of je het spel nu speelt als een wrede moordenaar of als een overlevende die koste wat het kost aan hen probeert te ontsnappen, Dead by Daylight biedt je een unieke asymmetrische multiplayer-ervaring die veel spelers heeft weten te boeien. Intensieve survivalactie en een enorme verscheidenheid aan moordenaars, elk met hun eigen vaardigheden en jachtmethodes, zijn de hoogtepunten van een spel dat sinds de release is uitgebreid met vele DLC's en toevoegingen.

Maar ontwikkelaar Behaviour Interactive heeft nog meer interessante moordenaars om aan het spel toe te voegen, en de nieuwste zal je erg bekend voorkomen als je van Alien-films houdt. De Xenomorph is een buitenaards wezen dat de dromen van talloze slachtoffers in de ruimte heeft achtervolgd sinds de bemanning van de Nostromo een noodsignaal op een schijnbaar verlaten maan onderzocht. Met Ellen Ripley als enige overlevende van dat avontuur, maakte de eerste film in de Alien-franchise de weg vrij voor de geboorte van een legendarische antagonist die het heelal heeft geterroriseerd met zijn griezelige snelheid en dodelijke zure bloed. Nu komt hij naar Dead by Daylight.

Een moordenaar uit de ruimte

Behaviour Interactive heeft een video uitgebracht waarin de komst van het dodelijke buitenaardse wezen naar hun spel later deze maand wordt aangekondigd.

 

 

Helaas moeten we tot volgende week dinsdag wachten om meer te weten te komen over de Alien-samenwerking, maar er zijn een paar dingen waar we wel naar kunnen gissen. Wat betreft de Xenomorph zelf zou het logisch zijn als hij een soort zuuraanval zou hebben, en hij zal ook ongelooflijke kracht, behendigheid en snelheid vertonen. Of de speler die hem bestuurt er nu voor kiest om een slachtoffer om te smelten of in stukken te scheuren, de nieuwe moordenaar zal dodelijk zijn. Verder zouden we graag Ellen Ripley toegevoegd zien als overlevende, met vaardigheden die haar onder de juiste omstandigheden een voorsprong kunnen geven op het buitenaardse wezen. We zullen het pas volgende week zeker weten.

Ondertussen kun je de beste deals voor Dead by Daylight CD keys bekijken met onze prijsvergelijker en genieten van een weekend vol spannende survival games, of je nu roofdier of prooi bent.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief