Dead by Daylight krijgt nieuwe functies in een gratis update

Dead by Daylight krijgt nieuwe functies in een gratis update

Horrorgames zijn misschien wel of niet je ding, maar het genre is zeker heel populair en er zijn veel verschillende benaderingen voor. Dead by Daylight biedt je een asymmetrische multiplayer-ervaring waarin één speler de rol van een meedogenloze moordenaar op zich neemt die zich moet ontdoen van meerdere overlevenden voordat ze ontsnappen. Als Survivor moet je je best doen om meerdere generatoren te activeren die zich door het scenario heen bevinden en de deur te openen waarmee je kunt ontsnappen uit de nachtmerrieachtige plaats waar je vastzit. Het klinkt misschien heel eenvoudig, maar de beklemmende sfeer van het spel draagt bij aan het creëren van een spannende ervaring waar veel spelers dol op zijn.

Developer Behaviour Entertainment zet zich in om Dead by Daylight nog beter te maken, en ze staan op het punt om een nieuwe update uit te brengen voor het spel dat een aantal nieuwigheden met zich meebrengt. De Clown-gameplayupdate zal een nieuw HUD-design bevatten waarmee je het kunt schalen als je dat wilt. Het zal ook personageportretten bevatten en een haakteller waarmee je kunt bijhouden wie er is opgeofferd. Een andere welkome verandering die deze update naar Dead By Daylight brengt, komt in de vorm van gloednieuwe animaties voor de Survivors, waarvan de bewegingen realistischer en vloeiender zullen aanvoelen. De update brengt ook andere aanpassingen in het spel, waaronder nieuwe graphics voor de Gideon Meat Plant en het Crotus Prenn Asylum.

 

 

De aankondiging van de komende update brengt ook nieuws over matchmaking in Dead by Daylight. De rangen komen in de nabije toekomst terug naar Dead by Daylight, maar ze zullen niet worden gebruikt voor het maken van lucifers. In plaats daarvan ontvang je elke maand een bepaald aantal Bloodpoints op basis van de hoogste rang die je hebt bereikt. Er zullen twee aparte rangen zijn voor elke speler, één als Killer en één als Survivor, en je zult voor beide beloningen krijgen.

Al deze veranderingen zullen beschikbaar zijn om te testen in de Player Test Build deze week en zouden op een later tijdstip live moeten gaan.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Dive into the scorching sands of Assassin's Creed Mirage, where history becomes your weapon, and every hidden secret in the desert's labyrinth is a puzzle to solve. Get ready to embrace the shadows. Are you prepared for the challenge?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief