Dead By Daylight verrast de fans met een Dungeons and Dragons crossover

Dead By Daylight verrast de fans met een Dungeons and Dragons crossover

Behaviour Interactive brengt sinds 2016 spanning en angst naar een enorme fanbase met Death By Daylight. De survival horror-game biedt een intense asymmetrische multiplayer-ervaring waarin een paar overlevenden het opnemen tegen een seriemoordenaar. De overlevenden hebben verschillende vaardigheden om te proberen de moordenaar af te leiden door een reeks generatoren te activeren die een deur openen die naar veiligheid leidt. Ondertussen heeft de moordenaar unieke krachten om de overlevenden op te sporen en af te slachten voordat ze kunnen ontsnappen. Terwijl je het spel speelt, kun je extra extraatjes vrijspelen voor je favoriete personages in een progressiesysteem dat bevordert dat je altijd terugkomt voor meer.

Dead By Daylight heeft tal van DLC's die extra content aan het spel toevoegen in de vorm van extra overlevenden en moordenaars. Ze draaien allemaal om een specifiek horrorthema of film en voegen veel extra smaak en nieuwe gameplaymechanieken toe aan het spel. Behaviour Interactive slaat echter een iets andere richting in met het volgende hoofdstuk van de game. Het zal Dead By Daylight veranderen in iets dat meer lijkt op een fantasie-ervaring door een crossover uit te brengen met Dungeons & Dragons ter gelegenheid van de 50e verjaardag van de franchise.

Het vleesgeworden kwaad

De legendarische Vecna, meester van de duistere kunsten en de meest iconische schurk van Dungeons and Dragons komt volgende maand naar de game met de release van Dead by Daylight: Dungeons and Dragons. Zijn oneindige zoektocht naar macht heeft hem naar de Fog gedreven om iedereen die hem in de weg durft te staan te terroriseren en af te slachten. Vecna kan zijn magische krachten gebruiken om over de kaart te vliegen, geesten oproepen om zijn slachtoffers schade toe te brengen en zelfs een spectrale hand oproepen om zijn bevelen uit te voeren. Hij is de volgende moordenaar in het spel en wordt vergezeld door nieuwe overlevenden en een nieuwe zone.

 

 

Dead by Daylight: Dungeons and Dragons bevat twee nieuwe overlevenden, de barden Aestri Yazr en Baermar Uraz. Ze zijn misschien niet de beste vechters in de stad, maar ze hebben een gave om uit riskante situaties te komen. De aankomende content bevat ook een gloednieuwe map genaamd Forgotten Ruins, met een enorme verwoeste toren boven een ondergrondse kerker die een tombe wordt voor de overlevenden als ze niet op tijd weten te ontsnappen. Als de overlevenden geluk hebben, kunnen ze waardevolle voorwerpen vinden in verschillende schatkisten die over het gebied verspreid liggen.

De release van Dead By Daylight: Dungeons and Dragons staat gepland voor 3 juni en zal voorafgaan aan een andere epische crossover met Castlevania die wordt aangekondigd op 6 augustus 2024. Natuurlijk vind je de beste deals om al deze spellen te kopen met onze prijsvergelijker naast de goedkoopste Dead By Daylight spelcodes.

  • Officiële website : Dead by Daylight Charity Case
  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : Behaviour Interactive
  • Ontwikkelaar : Behaviour Interactive
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 10 augustus 2017
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief