Dead By Daylight bestaat vijf jaar

Dead By Daylight bestaat vijf jaar

Dead By Daylight biedt de spelers een spannende asymmetrische horrorervaring, die het spel in de loop der jaren vrij populair heeft gemaakt bij de fans van het genre. Of je nu speelt als een bloeddorstige Moordenaar of als een van de Overlevenden, elk van de spellen zal je snelle denkvermogen en reflexen op de proef stellen terwijl je door de verschillende scenario's navigeert. Ben je de Moordenaar, dan is het je doel een eind te maken aan alle overlevenden voordat ze de generatoren kunnen activeren die een deur openen naar buiten de plek waar ze gevangen zitten. Ben je een Overlevende, dan moet je gebruik maken van alle middelen die je ter beschikking staan om te ontsnappen aan een iconische moordenaar die je aan zijn verzameling trofeeën wil toevoegen. Het maakt niet uit of je het roofdier of de prooi bent, Dead by Daylight is best leuk om te spelen.

Het spel viert zijn 5de verjaardag en ontwikkelaar Behaviour Interactive heeft een tijdelijk evenement georganiseerd dat de spelers zal belonen met een breed scala aan cosmetische voorwerpen. Je kunt ze vrijspelen door enkele sokkels te vinden die je in het spel moet activeren, waardoor je een permanente gouden gloed krijgt. Als je als Overlevende weet te ontsnappen of als Moordenaar het spel wint, behoud je het cosmetische voorwerp. Dead By Daylight spelers krijgen ook 500.000 Bloodpoints als ze tijdens het evenement voor het eerst in het spel inloggen, en er zijn ook nieuwe perks in het spel vrij te spelen. Er lopen ook enkele community uitdagingen door het evenement, die Dead By Daylight spelers de kans bieden om exclusieve cosmetische voorwerpen te winnen via de sociale media van het spel.

 

 

HetDead By Daylight jubileumevenement is al begonnen en het loopt tot 15 juli. Als je het spel al bezit, zorg dan dat je minstens één keer inlogt om je gratis Bloodpoints te ontvangen. Als je het nog niet geprobeerd hebt, kun je Dead by Daylight op elk moment tegen de beste prijs vinden in onze prijsvergelijker.

  • Officiële website : Dead by Daylight All Kill Chapter
  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : Behaviour Interactive
  • Ontwikkelaar : Behaviour Interactive
  • Modus : Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 30 maart 2021
Duik in de intense wereld van Helldivers 2, waar chaos en samenwerking elke strijd bepalen. Ben je klaar voor intense gevechten en samenwerking voor de overleving van de mensheid? De oorlog wacht.
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief