BG PPC IG EN
 
 

Dead Cells verkoopt 10 miljoen en belooft meer DLC

Dead Cells verkoopt 10 miljoen en belooft meer DLC

Ontwikkelaar Motion Twin heeft onlangs aangekondigd dat zijn roguelike Metroidvania meesterwerk Dead Cells meer dan 10 miljoen keer is verkocht. Het bereiken van deze mijlpaal is een behoorlijke prestatie voor een spel dat is gemaakt door een indiestudio, maar de actie-platformgame heeft de aandacht van veel spelers weten te trekken door de hectische actie en unieke beelden.

Terwijl het originele Dead Cells je eindeloze mogelijkheden voor avontuur bood met zijn roguelike mechanica, heeft Motion Twin het spel in de loop der jaren verder uitgebreid met veel extra content, waaronder een paar uitbreidingen. De nieuwste werd dit jaar uitgebracht als eerbetoon aan een klassieke serie die als inspiratie diende voor het maken van het spel: Dead Cells: Return to Castlevania. Gelukkig is dit niet het einde van Dead Cells.

 

 

Meer Dead Cells in aantocht

Als je een Dead Cells-danser bent, weet je waarschijnlijk dat Motion Twin het maken van de uitbreidingen in handen heeft gegeven van een dochteronderneming. Evil Empire heeft tot nu toe geweldig werk geleverd en heeft plannen om in de toekomst nieuwe content voor het spel uit te brengen, zoals onthuld in een officiële verklaring.

"Following the success of Dead Cells: Return to Castlevania, Evil Empire has been exploring the path forward for the title as a whole. With years of successful updates and expansions behind it after taking over live ops of Dead Cells in 2019, the studio is tinkering with its time-tested methodology, experimenting with ideas for future updates and new ways for fans to enjoy one of their favorite roguelikes"

Er zijn nog geen details onthuld over de aankomende DLC, maar we zouden er op het juiste moment meer over moeten horen. Ondertussen kun je onze prijsvergelijker gebruiken om je Dead Cells PC sleutel voor de beste prijs te krijgen als je op zoek bent naar een geweldige roguelike ervaring vol actie.

2.70€
Dead Cells
Dead Cells
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief