Instant Gaming EU
 
 

Dead Cells's Grote Update Features Meerdere Crossovers

Dead Cells's Grote Update Features Meerdere Crossovers

In een tijd van kolossale mislukkingen bij de lancering van triple-A spellen is het goed te weten dat er nog steeds betaalbare indie spellen zijn, klaar om de speling op te vangen. Vandaag kreeg roguelike platformer Dead Cells zijn 26e update die wapens, vaardigheden, en kostuums van andere soortgelijke hit indie games bevat. Een pagina overnemend van Super Smash Bros. Ultimate, is de gratis update getiteld "Everyone is Here".

 

 

De cross-over omvat geliefde (en even moeilijke) spellen Hollow Knight, Blasphemous, Hyper Light Drifter, Guacamelee, Skul: The Hero Slayer, en Curse of the Dead Gods. De update is nu beschikbaar voor de PC, een update voor consoles volgt later dit jaar. 

Om de nieuwe inhoud te krijgen moeten spelers de Prisoner's Quarters bezoeken, waar ze "enkele nieuwe ongewone kamers zien die hier niet lijken thuis te horen. Misschien zijn ze verschoven uit een andere dimensie?" Onverschrokken verkenners van deze nieuwe kamers worden beloond met buit:

 

Blasphemous

Wapen: Gezichtsflacon

- "Ze zeggen dat dit je moest genezen, maar het schijnt niet zo goed te werken... Eh, wat maakt het uit, het ziet er toch cool uit."

Huid: Boetvaardige Uitrusting

Curse of the Dead Gods

Wapen: Machete en Pistool

- "Hak, hak, knal. Maar zoals, grote sterke knal. In principe."

Huid: Ontdekkingsreizigersoutfit

Guacamelee

Wapen: Pollo Power

- "Ontketen je innerlijke kip en breng toorn over je vijanden, terwijl je over het hele eiland eierbommen legt."

Huid: Luchador's Outfit

Hollow Knight

Wapen: Zuivere Spijker

- "Het lijkt erop dat Blobespierre eindelijk geleerd heeft dat hij niet verplicht is te stoppen met rennen telkens als hij een zwaai wil maken."

Huid: Vessel's Oufit

Hyper Light Drifter

Wapen: Hard Licht Zwaard / Hard Licht Geweer

- "Schiet met het ene om je vijand te markeren, raak met het andere om je munitie terug te krijgen".

Skin: De Uitrusting van de Magiër

Skul

Wapen: Bot

- "Eén zwaai, twee zwaaien, een oncontroleerbare wervelwind... Je kent de overeenkomst."

Huid: Outfit van Little Bone

 

Behalve deze voorwerpen bevat de update ook bugfixes, herbalanceringen, veranderingen in de kwaliteit van het leven, en vooral ondersteuning voor mods. De volledige patch notes vind je hier.

 

 

Het is hartverwarmend te zien dat indie spellen als Dead Cells zich blijven verbeteren en spelers glimmende nieuwe inhoud schenken. Als je deze fantastische en notoir uitdagende platformer nog niet gespeeld hebt, bekijk dan vandaag nog onze goedkoopste prijzen voor Dead Cells .

4.34€
Dead Cells
Dead Cells
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief