Instant Gaming EU
 
 

Dead Cells ontvangt in december weer een gratis update

Dead Cells ontvangt in december weer een gratis update

Dead Cells is een klein juweeltje dat in de bibliotheek zou moeten staan van iedereen die van roguelachtige actiegames houdt. Deze geweldige titel in Metroidvania-stijl werd in 2018 uitgebracht en heeft sindsdien heel wat gratis updates gekregen. Elk van deze updates heeft extra content en nieuwigheden aan het spel toegevoegd, en ontwikkelaar Motion Twin heeft zojuist aangekondigd dat er een nieuwe versie op komst is. Hoewel de aankondiging geheel onverwacht was, is het zeer welkom bij de fans van het spel die nu nog een reden hebben om terug te gaan naar Dead Cells.

De nieuwe Dead Cells-update zou midden december moeten aankomen en zal een nieuw wapen, een nieuwe vijanden, nieuwe etenswaren, en nieuwe skins voor je personage toevoegen. Het zal ook een paar andere veranderingen die ze nog testen, dus nog niet kunnen bevestigen. Ontwikkelaar Motion Twin heeft ook bevestigd dat ze de komende maanden meer verrassingen voor Dead Cells zullen uitbrengen. Het zou heel mooi zijn als ze een uitbreiding met nog meer inhoud zouden lanceren. De waanzinnige herspeelbaarheid van het spel is al op een zeer hoog niveau zoals je zou verwachten van een roguelachtige game, maar het wordt nooit saai. Sommige extra content zou het nog beter maken voor degenen die al ontelbare uren bezig zijn met het verkennen van de verschillende niveaus van het eiland waar het spel zich afspeelt.

 

 

Als je een actiegame wilt die een hoog niveau van vaardigheid vereist, met veel vijanden om te verslaan en locaties om te verkennen, en onvergeeflijke gevechten waarin elke fout met jou permanent dood zal eindigen, is Dead Cells een optie die je echt moet overwegen. Natuurlijk kun je het tegen de beste prijs vinden via onze vergelijker.

6.15€
Dead Cells
Dead Cells
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief