BG PPC IG EN
 
 

Motion Twin kondigt een nieuwe DLC voor Dead Cells aan

Motion Twin kondigt een nieuwe DLC voor Dead Cells aan

Zoals we je onlangs hebben laten weten, zal Dead Cells, dat deze zomer zijn tweede verjaardag vierde, binnenkort een nieuwe gratis update ontvangen. Motion Twin kondigde het ons eerder deze maand aan na enkele weken van stilte. Ze hebben ook onthuld dat Dead Cells spelers de komende maanden meer verrassingen zullen hebben, en ze hebben net de sluier opgelicht over ten minste één van hen door een nieuwe betaalde DLC voor het spel aan te kondigen, Fatal Falls.

In de korte trailer hieronder wordtFatal Falls onthuld met twee nieuwe zones, Fractured Shrines en Undying Shores, waar we buiten het kasteel twee nieuwe biomes ontdekken en het verhaal van de gevangene voortzetten. Fatal Falls voegt ook een nieuwe baas en nieuwe wapens toe. Motion Twin heeft nog niet al te veel details gegeven, maar de Fatal Falls DLC voor Dead Cells zal hetzelfde model gebruiken als The Bad Seed.

 

 

Wat de releasedatum betreft, deze moet nog worden bevestigd. De enige indicatie die we hebben is begin 2021, maar gezien het feit dat het niet zo ver weg is, zouden we heel snel nieuws moeten hebben over Fatal Falls en de releasedatum ervan. Motion Twin heeft beloofd ons meer informatie te geven over de toekomst van de dode cellen en de communicatie met de spelersbasis op een meer regelmatige basis te verbeteren.

In de tussentijd zal het spel binnenkort extra content ontvangen met de gratis update die gepland staat voor half december, die een nieuw wapen en nieuwe skins zal bevatten. Om hier meer over te weten te komen, kun je hier ons speciale artikel lezen. Zoals altijd, als je nog geen Dead Cells hebt, aarzel dan niet om onze prijsvergelijker te bezoeken om deze voor de beste prijs te vinden.

2.70€
Dead Cells
Dead Cells
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief