Eneba COM
 
 

Dead Space remake zal de beste survival horror terugbrengen

Dead Space remake zal de beste survival horror terugbrengen

Er zijn bepaalde spellen die niet oud worden, hoe lang ze ook uitgebracht zijn. Dead Space is er zeker zo een. Het survival horror spel uit 2008 is een favoriet van de fans van het genre, zelfs met zijn verouderde graphics, en de aankondiging van een remake gisteren tijdens het EA Play Live evenement was een onverwachte verrassing die nogal warm onthaald werd. Een korte teaser is genoeg geweest om van Dead Space remake een heet hangijzer onder gamers te maken en je kunt hem hieronder bekijken.

 

 

Dead Space remake zal van de grond af aan gemaakt worden om dezelfde soort spannende survival horror ervaring te leveren als zijn voorganger, maar het zal verbeterde graphics hebben, en elk ander aspect van de gameplay verbeteren. Natuurlijk zul je nog steeds de gangen en kamers van de USG Ishimura moeten verkennen in de rol van de ingenieur Isaac Clarke, terwijl hij onderzoekt wat er met de bemanning van het schip is gebeurd, puzzels oplost en met bedreigingen afrekent. De remake zal alle verhaal- en gameplay-elementen die zijn voorganger tot een iconisch spel maakten behouden en naar een nieuw niveau tillen.

Om zo'n meeslepende ervaring op een passende manier te leveren, zal Dead Space remake alleen verkrijgbaar zijn op de PC, PlayStation 5, en Xbox Series X/S. Dit keer zijn Motive, de makers van Star Wars: Squadrons, degenen die de leiding hebben over de ontwikkeling van het nieuwe Dead Space en ze lijken er erg enthousiast over te zijn.

 

"We hebben een gepassioneerd team bij Motive dat deze remake benadert als een liefdesbrief aan de franchise. Teruggaan naar het origineel en de kans krijgen om dat op next-gen consoles te doen, wond iedereen in het team op. Terwijl we het spel willen moderniseren, hebben we de hand gereikt naar toegewijde fans en hen uitgenodigd ons vanaf het begin van de productie feedback te geven om het Dead Space spel af te leveren dat zij willen en waarvan ook nieuwe spelers kunnen genieten."

 

Er is nog geen releasedatum voor Dead Space remake bekendgemaakt, maar we hopen het zo snel mogelijk te kunnen spelen.

0.89€
Dead Space
Dead Space
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief