Instant Gaming EU
 
 

Deep Rock Galactic ontketent moordrobots in gratis Battle Pass

Deep Rock Galactic ontketent moordrobots in gratis Battle Pass

De breinen boven Ghost Ship Games lijken nog lang niet klaar met hun multiplayer ruimtemijnbouwspel Deep Rock Galactic; ze hebben zojuist Season 01: Rival Incursion aangekondigd, een Season Pass genaamd "de grootste update ooit" die ook nog eens 100% gratis is.

 

 

Deep Rock Galactic gaat over een compagnie dwergen-ruimtemijnwerkers die doen wat dwergen het beste kunnen: te gulzig en te diep graven. Als een team van vier moet je zoveel mogelijk kostbare mineralen opgraven terwijl je je moet verdedigen tegen allerlei bedreigingen zoals buitenaardse zwermen. 

De nieuwe Season Pass verhoogt de inzet door er een rivaliserende corporatie in te gooien die het terrein van je dwergen binnendringt. Behalve tegen de horde buitenaardse insecten, neem je het ook op tegen het leger killer robots van de rivaliserende onderneming. Let op versnipperdrones, torentjes, en patrouillerobots die je naast de buitenaardse wantsen zullen pesten.

Om deze nieuwe vijand onder de aandacht te brengen bevat Seizoen 01 Industrial Sabotage een nieuwe missiesoort waarin je het opneemt tegen een computer die bekend staat als de Data Vault. Het lijkt erop dat de vijand gegevens over eersteklas mijnbouwlocaties in deze Vault heeft opgeslagen, en je gelooft dat het tijd wordt dat ze de rijkdom een beetje verspreiden. Dit vraagt om een gegevensroof, alleen hebben dwergen niet veel op met stealth, dus schieten ze zich een weg door de Vault en nemen wat ze kunnen krijgen. Verwacht hordes robotvijanden om je te vertragen. Ze duiken op bij deze missie en ook bij andere missiesoorten.

Bovendien krijgen je dwergen ook wapen upgrades, zoals hieronder opgesomd:

  • Gunner - Hurricane, een lanceerinrichting die op afstand bestuurbare raketten afvuurt
  • Ingenieur - LOK1 slim geweer dat op vijanden kan richten
  • Verkenners - Plasma Karabijn, een geweer dat snelle schoten plasma afvuurt
  • Boorder - Corrosieve Slibpomp, die klodders zuur slijm rondslingert

Voeg daarbij een puntensysteem waarbij je punten van volbrachte missies kunt inruilen voor cosmetica, emotes, knutselmateriaal, en andere, en je ziet dat dit inderdaad een enorme update is. 

 

 

Season 01: Rival Incursion lanceert op 4 november voor Steam en op 18 november voor Xbox en Xbox Game Pass. Bereid je erop voor door de goedkoopste prijs voor Deep Rock Galactic te pakken te krijgen in onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief