Instant Gaming EU
 
 

Satisfactory

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Satisfactory is een first-person shooter met elementen van simulatie en economische strategie.



    Als werknemer van de Ficsit corporatie, die nieuwe technologieën implementeert en wetenschappelijk onderzoek uitvoert, nemen we deel aan het Save The Day programma. Voor dit doel, gaan we naar een verre planeet om daar te voldoen aan de veronderstellingen toevertrouwd in het project, genaamd Project Assembly. Jullie missie is het creëren van een groot, geautomatiseerd complex.



    In Satisfactory reis je door een open wereld van 30 vierkante kilometer. Tijdens de verkenning verzamelt u grondstoffen die nodig zijn voor de productie van apparatuur, de bouw van gebouwen en de aanleg van productielijnen. In verband met de voortdurende productie van goederen is het noodzakelijk het complex uit te breiden en te voorzien van een adequate stroomvoorziening. Naarmate de omvang van de fabriek toeneemt, zullen alle soorten voertuigen beschikbaar komen, waaronder treinen, auto's en vrachtwagens.



    De planeet wordt bewoond door vele wezens, sommige zijn vreedzaam en kunnen zelfs worden getemd, maar sommige anderen zijn agressief en vereisen het gebruik van vuurwapens om jezelf tegen hen te verdedigen.



    Satisfactory kun je solo spelen of in coöperatieve multiplayer modus voor maximaal vier personen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Satisfactory

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Satisfactory

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief