Instant Gaming EU
 
 

Deep Rock Galactic

  • PC
  • XboxOne
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Maak je klaar om te rocken als een ruimtemijnwerker in Deep Rock Galactic, een 4-persoons co-op first-person shooter waarin je dwergen speelt die in de ruimte naar schatten graven. Het is jouw team tegen hordes hongerige buitenaardse wezens, maar er staat je een flinke betaaldag te wachten als je het voor elkaar krijgt!



    Spittende dwergen. Kies een van de vier klassen die je voor je machtige ruimtemijnwerker kunt gebruiken. Verken gebieden en verlicht de weg met de Scout, knal door legers monsters als de Gunner, hak door rotsen als de Driller, en ondersteun je team met gereedschap en torentjes als de Engineer. Rust jezelf uit met de uitrusting die je nodig hebt om de klus te klaren: vlammenwerpers, gatling guns, draagbare platform lanceerinstallaties, en veel, veel meer.



    Wrecking Ball. Alles op je pad kan vernietigd worden. Je kunt recht naar beneden graven om je doel te bereiken of een meer kronkelig pad nemen om meer schatten te vinden. Maar pas op dat je onderweg geen nest verstoort, anders eindig je als het volgende maal van de aliens.



    Te Gulzig en Te Diep. Elke run schotelt je een procedureel gegenereerde grot voor waar je als team moet samenwerken om die te verkennen. Verlicht je weg door pikzwarte spelonken. Ren en schiet door vijanden terwijl je je zakken vult met alles wat je waardevol kunt vinden. Zo gaat dat in de vijandige grottenstelsels van de Melkweg, maar het is allemaal in een dagtaak voor de dwergen van Deep Rock Galactic!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Deep Rock Galactic

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Als je een digitale Xbox Play Anywhere-titel hebt, kun je deze spelen op zowel Windows 10 PC als Xbox One.

    Opmerkingen over Deep Rock Galactic

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief