De eerste DLC van Forspoken verkent het verleden van Athia

De eerste DLC van Forspoken verkent het verleden van Athia

Forspoken was een van de eerste grote lanceringen van 2023. De avonturen van Frey Holland in een mysterieuze wereld geregeerd door magie hebben veel fans geboeid. Nu de eerste uitbreiding van het spel op 23 mei komt, is Luminous Productions begonnen met het promoten van de release van In Tanta We Trust. De nieuwe DLC neemt Frey 25 jaar mee naar het verleden van Athia om de gebeurtenissen te verkennen die plaatsvonden tijdens de Zuivering van de Rheddig. Vergezeld door Tanta Cinta zal ze nieuwe krachten ontdekken en Athia redden van een dreigende dreiging, terwijl ze een manier probeert te ontdekken om terug te keren naar haar tijdlijn, een einde te maken aan de Zuivering en uiteindelijk terug te keren naar haar huis in New York.

Een reis naar het verleden

Luminous Productions heeft een nieuwe trailer vrijgegeven waarin In Tanta We Trust gameplay wordt getoond in aanloop naar de komende release van de uitbreiding. Je kunt hem hieronder bekijken.

 

 

Het verhaal van In Tanta We Trust komt in de vorm van een zijverhaal voor Fospoken, maar het laat je nieuwe magische krachten vrijspelen voor Frey. De scenario's in de uitbreiding vereisen dat je je magische parkour-mobiliteitsvaardigheden optimaal gebruikt, want ze zijn ontworpen met verticaliteit in het achterhoofd. Al met al brengt de uitbreiding een spannende verhaallijn die de lore van Forspoken uitbreidt door je in het verleden te laten gluren, maar ook nieuwe mogelijkheden qua gameplay bevat.

In Tanta We Trust is inbegrepen in Forspoken Digital Deluxe Edition, waarmee je ook drie dagen eerder toegang krijgt tot de DLC. Als je liever stap voor stap te werk gaat, kun je onze prijsvergelijker gebruiken om Forspoken goedkoop te krijgen en dan de beste prijzen bekijken om de uitbreiding aan te schaffen of zelfs je exemplaar te upgraden naar de Deluxe Edition als het spel je bevalt.

20.79€
Forspoken
Forspoken
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief