Forspoken uitbreiding lanceert in mei

Forspoken uitbreiding lanceert in mei

Na een nogal verwachte release is Forspoken een van die spellen gebleken waar je van houdt of die je haat. De op magie gebaseerde combat en de traversal mechanics worden door sommige spelers geprezen, terwijl anderen het spel op sommige punten teleurstellend vinden. Er werd verwacht dat het spel een van de grote releases van 2023 zou zijn, maar de ontwikkelaars moesten toegeven dat er wat meer werk in moest zitten en beloofden verbeteringen. De avonturen van Frey Holland in de wereld van Athia zijn een spannende ervaring die je een uitgestrekte wereld laat verkennen, maar Forspoken laat veel vragen open over de oorsprong ervan. De komende release van een uitbreiding zal proberen de gaten op te vullen en tegelijkertijd nieuwigheden en verbeteringen aan het spel bieden.

Eerder dan verwacht

Luminous Productions kondigde voorafgaand aan de release aan dat Forspoken een DLC krijgt. In Tantas We Trust zal het verhaal uitbreiden door zich te richten op het voorafgaande voorafgaand aan Frey's aankomst in Athia. In de uitbreiding wordt Frey 25 jaar naar het verleden gestuurd om gebeurtenissen mee te maken die licht werpen op de huidige situatie van de wereld. Ze zal nieuwe personages ontmoeten, waaronder Tanta Cinta, en nieuwe magische krachten en vaardigheden vrijspelen die haar later goed van pas zullen komen.

Luminous Productions kondigde aan dat Forspoken een DLC krijgt in aanloop naar de release. In Tantas We Trust zal het verhaal uitbreiden door zich te richten op het voorafgaande voorafgaand aan Frey's aankomst in Athia. In de uitbreiding zal Frey 25 jaar naar het verleden worden gestuurd om gebeurtenissen mee te maken die licht werpen op de huidige situatie van de wereld. Ze zal nieuwe personages ontmoeten, waaronder Tanta Cinta, en nieuwe magische krachten en vaardigheden vrijspelen die haar later goed van pas zullen komen.

De release van In Tantas We Trust werd oorspronkelijk verwacht voor de zomer, en het zal zich afspelen op 26 mei 2023. We weten niet of Luminous Productions de lancering heeft vervroegd om de fans een plezier te doen of om degenen die zich bij de lancering teleurgesteld voelden over Forspoken terug aan de haak te slaan. 

 

 

Als jij een van hen bent en de Deluxe Edition van het spel bezit, krijg je toegang tot de In Tantas We Trust DLC zodra die beschikbaar is, omdat die in het pakket zit. Als je Athia nog niet hebt verkend naast Frey Holland, gebruik dan gerust onze prijsvergelijker om een Forspoken code te kopen die veel goedkoper is dan bij de lancering.

20.79€
Forspoken
Forspoken
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief