Kinguin HP
 
 

Forspoken is eindelijk te spelen

Forspoken is eindelijk te spelen
NEWS24 jan. 2023 16:00

Het is een nogal lange reis geweest voor Forspoken, maar het nieuwe avontuur van Luminous Productions en Square Enix is vandaag eindelijk uitgebracht. De mysterieuze wereld van Athia is nu open voor alle spelers die Frey Holland willen vergezellen in een epische reis die haar leven totaal zal veranderen. Nadat ze vanuit New York City plotseling naar een vreemde wereld is getransporteerd, komt Frey terecht in een ander universum waar de regels niet hetzelfde zijn. Ze zal niet alleen een nieuw universum moeten verkennen en ontdekken, maar ook de manieren ervan onder de knie moeten krijgen. Gelukkig opent de hulp van haar bewuste bracer vele deuren voor haar, waaronder toegang tot magische krachten waarmee ze door Athia kan navigeren en kan vechten tegen elke bedreiging die op haar pad komt. Terwijl ze meer details ontdekt over deze wereld en haar volk, raakt ze ook verwikkeld in een complex avontuur dat haar zal inzetten tegen de tirannieke opperheersers van deze wereld: de Tantas.

Ontdek Athia

Forspoken is een spannend avontuur met geweldig uitziende graphics, parkour bewegingen en veel magie. Het spel bevat een uitgestrekte open wereld die je kunt verkennen, evenals verschillende facties om mee om te gaan, veel uitdagingen om aan te gaan, en gemuteerde wezens die snel een einde aan je reis zullen maken als je niet voorzichtig genoeg bent. Het verhaal in Forspoken is opgedeeld in 13 verschillende hoofdstukken, maar als je daarmee klaar bent kun je de wereld verder verkennen om alles te ontdekken wat je misschien gemist hebt, en er komen ook tal van nieuwe gebeurtenissen, eindbazen en locaties beschikbaar.

 

 

Als je op zoek bent naar een episch actieavontuur dat zich afspeelt in een fantasiewereld vol magie, dan is Forspoken vanaf vandaag verkrijgbaar op PC en PlayStation 5. Bezoek gerust onze prijsvergelijker als je de beste deals in videogames wilt bekijken en Forspoken goedkoop wilt kopen voor elk platform.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Are you ready to travel to the Wizarding World in Hogwarts Legacy? - 62
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief