Forspoken

 • PC
 • PS5

Topwinkels

  Forspoken is een episch avontuur dat het verhaal volgt van Frey, een jonge vrouw die per ongeluk naar een vreemde wereld wordt getransporteerd. Wanneer ze aankomt in het land van Athia, vindt ze een van zijn armen gewikkeld in een vreemde armband die ze niet kan verwijderen. De armband blijkt een bewuste entiteit te zijn die haar leidt en haar in staat stelt ongelooflijke magie uit te oefenen. Op zoek naar een manier om terug te keren naar haar thuis, begint Frey aan een episch avontuur en doorkruist ze een unieke wereld vol prachtige landschappen en gevaarlijke monsters.  Frey beschikt over een breed scala aan spreuken die ze kan combineren om alle obstakels te overwinnen. Sommige zijn handig om lange afstanden te overbruggen en ontoegankelijke plaatsen te bereiken, terwijl andere haar in staat stellen te vechten tegen de monsterlijke wezens die de wereld van Athia bevolken.  Magie is een altijd aanwezige kracht in deze wereld, en Frey zal het moeten beheersen met behulp van haar bracer als ze wil overleven. Forspoken bevat een snel, op actie gebaseerd gevechtssysteem dat je vaardigheden op de proef stelt. Bombardeer je vijanden met stenen, laat ze in een waterige sarcofaag ontploffen of roep zelfs takken met weerhaken op om ze te doorboren en te vergiftigen. Je hebt genoeg strategieën tot je beschikking om als winnaar uit de strijd te komen.  Tijdens haar reis ontdekt Frey dat de wezens in deze wereld ooit normaal waren, maar dat ze in monsters zijn veranderd toen een verwoestende ziekte het land aantastte. De Tantra's, die ooit machtige matriarchen waren die voor Athia zorgden, zijn nu corrupte tovenaressen die over deze verwrongen wereld heersen, en Frey zal het geheim dat in dit land verborgen ligt moeten ontsluieren om haar ware potentieel te onthullen als ze naar haar wereld wil terugkeren.  Forspoken is een uniek avontuur met prachtige graphics, een zware focus op verkenning, verbazingwekkende parkour bewegingen, en een epische verhaallijn die je niet onverschillig zal laten.

  Lees verder

  Beste prijzen voor Forspoken

  Gebruik je CD-sleutel op Steam.

  Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

  Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

  Opmerkingen over Forspoken

  Tartine
  Tartine
  17 jan. 2023 18:51on dlcompare.fr
  J'ai vu quelques extraits de la démo, jeu sympa mais sans plus. Cela manque cruellement de décors, à voir sur l'entièreté de la map.
  Ik heb wat fragmenten van de demo gezien, leuk spel maar meer ook niet. Het mist veel landschap, te zien op de hele kaart.
  Sarge T.
  Sarge T.
  16 jan. 2023 23:19on dlcompare.com
  I'm hoping it's going to be a great game. New IPs usually have have a hard time in the open world action RPG category... I know I want to play it (as long as it is received well) It looks amazing running on that Unreal Engine 5 though!
  Ik hoop dat het een geweldig spel wordt. Nieuwe IP's hebben het meestal moeilijk in de open wereld actie RPG categorie... Ik weet dat ik het wil spelen (als het maar goed ontvangen wordt). Het ziet er geweldig uit op die Unreal Engine 5!
  ahsan030
  ahsan030
  16 jan. 2023 21:49on dlcompare.com
  It appears to be a fantastic game with an amazing new world to explore. In addition, the game appears to have an exciting combat system with a variety of magical abilities.
  Het schijnt een fantastisch spel te zijn met een geweldige nieuwe wereld om te verkennen. Daarnaast lijkt het spel een spannend gevechtssysteem te hebben met een verscheidenheid aan magische vaardigheden.
  Jail
  Jail
  15 jan. 2023 10:07on dlcompare.fr
  Le jeu donne vraiment envie, mais les décors semblent manquer un peu de détails. Espérons qu'il y ait du mieux d'ici la sortie.
  Het spel ziet er echt goed uit, maar het landschap lijkt een beetje detail te missen. Laten we hopen op betere dingen tussen nu en de release.
  reggert32
  reggert32
  15 jan. 2023 02:38on dlcompare.com
  I am looking forward for this since the first details came out. I love RPG's and i hope the story will be a good one. The graphics shown in the previews and trailers look very good, now let's hope for decent and fun gameplay.
  Ik kijk hier al naar uit sinds de eerste details bekend zijn gemaakt. Ik hou van RPG's en ik hoop dat het verhaal goed zal zijn. De graphics in de previews en trailers zien er erg goed uit, nu maar hopen op goede en leuke gameplay.
  GrAmSou
  GrAmSou
  8 jan. 2023 19:59on dlcompare.fr
  Le jeu donne vraiment envie, mais les décors semblent manquer un peu de détails. Espérons qu'il y ait du mieux d'ici la sortie.
  Het spel ziet er echt goed uit, maar het landschap lijkt een beetje detail te missen. Laten we hopen op betere dingen tussen nu en de release.
  Sir_Magnetron
  Sir_Magnetron
  6 jan. 2023 14:46on dlcompare.com
  Looks to me a fun action RPG, hope the story will be good too. Also how long is the game? Nowadays games are only 10 hours. Hope this one will be atleast 30h
  Lijkt me een leuke actie-RPG, hoop dat het verhaal ook goed zal zijn. Ook hoe lang is het spel? Tegenwoordig duren games maar 10 uur. Ik hoop dat deze minstens 30 uur duurt.
  Athmax28
  Athmax28
  5 jan. 2023 20:29on dlcompare.fr
  J'ai vu quelques extraits de la démo, jeu sympa mais sans plus. Cela manque cruellement de décors, à voir sur l'entièreté de la map.
  Ik heb wat fragmenten van de demo gezien, leuk spel maar meer ook niet. Het mist veel landschap, te zien op de hele kaart.
  IronHead
  IronHead
  5 jan. 2023 13:28on dlcompare.fr
  Visuellement et mécaniquement il à l'air sympa après faut voir ce que donne l'histoire et réellement le jeu une fois sortit
  Visueel en mechanisch ziet het er mooi uit, maar we zullen moeten zien hoe het verhaal en het spel er daadwerkelijk uitzien als het eenmaal is uitgebracht.
  gennyshark
  gennyshark
  5 jan. 2023 09:56on dlcompare.com
  I think is a very great game, with a great female protagonist. I want to play this 'action magic' game that seems to want to unite Western and Japanese sensibilities.
  Ik denk dat het een geweldig spel is, met een geweldige vrouwelijke hoofdpersoon. Ik wil dit 'action magic' spel spelen dat westerse en Japanse gevoeligheden lijkt te willen verenigen.
  Laat meer reacties zien
  • Technische informatie

  • Officiële website : Forspoken
  • Categorieën : Actie , Avontuur , Rollenspellen
  • Uitgever : Square Enix
  • Ontwikkelaar : Square Enix
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 24 januari 2023
  • Systeemvereisten
   • Minimaal
   • OS : Windows 10 (64-bit)
   • CPU : Core i7-3770 / Ryzen 5 1600
   • RAM : 16 GB
   • GPU : GeForce GTX 1060 / Radeon RX 5500 XT
   • Opslagruimte : 150 GB
   • Aanbevolen
   • CPU : Core i7-8700K / Ryzen 5 3600
   • RAM : 24 GB
   • GPU : GeForce GTX 3070 / Radeon RX 6700 XT
   • Opslagruimte : 150 GB
  • Leeftijdsclassificatie
  • PEGI 18ESRB M
  Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

  Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief