Dragon Quest Monsters: The Dark Prince pre-orders zijn wereldwijd beschikbaar

Dragon Quest Monsters: The Dark Prince pre-orders zijn wereldwijd beschikbaar

Square Enix heeft aangekondigd dat de aankomende role-playing game Dragon Quest Monsters: The Dark Prince nu beschikbaar is voor digitale voorbestellingen en pre-purchase exclusief voor Nintendo Switch. Daarnaast onthulde het team van Square Enix ook meer details over de nieuwe gevechts- en monsterrekruteringssystemen van de game die beschikbaar zijn voor spelers zodra de game officieel wereldwijd lanceert op 1 december 2023.

Dragon Quest Monsters: The Dark Prince is het nieuwste deel in de Dragon Quest Monsters-serie, waarin je je onderdompelt in het epische verhaal van de duistere prins Psaro, een monsterjager, en een team van monsters samenstelt om tegen je vijanden te vechten terwijl je verder komt in het avontuur om de meester van Monsterkind te worden.

 

 

In het spel kunnen spelers monsters verkennen en ze de strijd in sturen. Ze hebben de controle over maximaal acht teamleden, met maximaal vier in je hoofdgroep en nog eens vier in je reserves. In turn-based gevechten kunnen spelers precieze bevelen geven aan elk individueel monster of algemene tactieken instellen, zoals 'Show No Mercy' of 'Focus on Healing', en het aan de monsters overlaten om de details te bepalen.

Met de Synthesekracht kun je nieuwe monsters maken door twee hoofdmonsters te combineren tot een nieuw monster. Deze functie is herzien voor Dragon Quest Monsters: The Dark Prince en bevat nu meer intuïtieve combinaties die zowel terugkerende gamers als nieuwkomers kunnen ontdekken.

Er valt nog veel meer te ontdekken in Dragon Quest Monsters: The Dark Prince, zoals monstertalenten, een gevechtsarena en verschillende bekende gezichten die fans van de serie op het eerste gezicht zullen herkennen.

 

 

De Dragon Quest-serie is geen vreemde als het gaat om spin-offs. Hoewel het laatste deel in de hoofdlijn Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age in 2017 werd uitgebracht en het volgende deel, Dragon Quest XII, alleen in een teaser te zien is geweest, heeft de saga in de tussentijd andere spinoffs gekregen. Dragon Quest Treasures is onlangs gelanceerd en het aankomende Infinity Strash: Dragon Quest The Adventure of Dai komt eraan. De MMO Dragon Quest X heeft ook een offline versie gekregen, maar is als Japan-exclusive overzee gebleven.

Spelers die Dragon Quest Monsters: The Dark Prince ontvangen ook de Head Start Set, die bestaat uit:

  • Sterrenstof Oorbellen x1
  • Geleerdenbril x1
  • Bonusbal x5

Als je geïnteresseerd bent in het spel, kijk dan in onze prijsvergelijker voor de beste deals voor Dragon Quest Monsters: The Dark Prince voor de officiële wereldwijde lancering op 1 december 2023.

Duik in de intense wereld van Helldivers 2, waar chaos en samenwerking elke strijd bepalen. Ben je klaar voor intense gevechten en samenwerking voor de overleving van de mensheid? De oorlog wacht.
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief