Kinguin advent rest
 
 

Koop Infinity Strash: Dragon Quest The Adventure of Dai

 • PC
 • PS5
 • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

  Oneindige Strash: Dragon Quest Het avontuur van Dai is een avontuur dat zich afspeelt in de wereld van Dragon Quest. Ga samen met Dai en zijn vrienden Popp en Maam op een episch avontuur waarin ze het opnemen tegen kwade krachten die hun wereld willen overheersen. Als discipelen van de legendarische held Avan kan elk van hen unieke vaardigheden gebruiken om het tegen hun tegenstanders op te nemen in uitdagende gevechten.  Dai is een krachtige krijger die zijn zwaard en mysterieuze draconische krachten kan gebruiken om zijn vijanden met krachtige aanvallen te vernietigen. Maa is een krijgerspriesteres die bedreven is in zowel mêleegevechten als het gebruik van een speciaal pistool dat verschillende spreuken als kogels kan afschieten. Popps is een vaardige tovenaar die verwoestende elementaire magie kan ontketenen. Samen beginnen ze aan een avontuur waarin ze het opnemen tegen de troepen van het Duistere Leger, die onder leiding staan van machtige generaals.  Naarmate het verhaal in Infinity Strash: Dragon Quest The Adventure of Dai vordert, zullen ze nog een lid voor hun groep rekruteren: Hyunckel is een meesterzwaardvechter die een magisch zwaard hanteert waarvan de schede kan veranderen in een bijna onneembaar pantser.  Oneindige strijd: Dragon Quest Het avontuur van Dai volgt de gebeurtenissen in de populaire anime-serie met Dai in de hoofdrol, en is perfect voor de fans van de aspirant-draakridder en degenen die een episch avontuur willen beleven in de wereld van Dragon Quest.

  Lees verder

  Beste prijzen voor Infinity Strash Dragon Quest The Adventure of Dai

  Gebruik je CD-sleutel op Steam.

  Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

  Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

  • Legendary Hero - Dai Outfit
  • The Hero’s Tutor - Bond Memory that provides bonus EXP.

  *The Hero's Tutor Bond Memory can be obtained via The Temple of Recollection. The Early Purchase Bonus allows for early access.
  *Early Purchase Bonus items are applicable to Standard Edition and Digital Deluxe purchases made from 05/27/2023 – 10/12/2023.

  • Legendary Mage - Popp Outfit
  • *Legendary Priest and Legendary Martial Artist - Maam outfits
  • *Legendary Swordsman and Legendary Warrior - Hyunckel outfits

  Opmerkingen over Infinity Strash: Dragon Quest The Adventure of Dai

  Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

  antwoordanswering the message of

  500 karakters over

  Dompel jezelf onder in de wereld van Stargate: Timekeepers, waar strategie en mysterie samenkomen in epische gevechten. Klaar voor de tijdmissie? De poorten roepen.
  DLCompare Extension
  Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

  Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief