Instant Gaming EU
 
 

Infinity Strash: Dragon Quest The Adventure of Dai

  • PC
  • PS5
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Oneindige Strash: Dragon Quest Het avontuur van Dai is een avontuur dat zich afspeelt in de wereld van Dragon Quest. Ga samen met Dai en zijn vrienden Popp en Maam op een episch avontuur waarin ze het opnemen tegen kwade krachten die hun wereld willen overheersen. Als discipelen van de legendarische held Avan kan elk van hen unieke vaardigheden gebruiken om het tegen hun tegenstanders op te nemen in uitdagende gevechten.



    Dai is een krachtige krijger die zijn zwaard en mysterieuze draconische krachten kan gebruiken om zijn vijanden met krachtige aanvallen te vernietigen. Maa is een krijgerspriesteres die bedreven is in zowel mêleegevechten als het gebruik van een speciaal pistool dat verschillende spreuken als kogels kan afschieten. Popps is een vaardige tovenaar die verwoestende elementaire magie kan ontketenen. Samen beginnen ze aan een avontuur waarin ze het opnemen tegen de troepen van het Duistere Leger, die onder leiding staan van machtige generaals.



    Naarmate het verhaal in Infinity Strash: Dragon Quest The Adventure of Dai vordert, zullen ze nog een lid voor hun groep rekruteren: Hyunckel is een meesterzwaardvechter die een magisch zwaard hanteert waarvan de schede kan veranderen in een bijna onneembaar pantser.



    Oneindige strijd: Dragon Quest Het avontuur van Dai volgt de gebeurtenissen in de populaire anime-serie met Dai in de hoofdrol, en is perfect voor de fans van de aspirant-draakridder en degenen die een episch avontuur willen beleven in de wereld van Dragon Quest.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Infinity Strash Dragon Quest The Adventure of Dai

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    • Legendarische held - Dai Outfit
    • De Heldenleraar - Bondgeheugen dat bonus EXP oplevert.

    *De Hero's Tutor Bond Memory kan worden verkregen via de Tempel der Herinnering. De vroegtijdige aankoopbonus zorgt voor vroege toegang.
    *Early Purchase Bonus-artikelen zijn van toepassing op Standard Edition- en Digital Deluxe-aankopen die zijn gedaan van 27/05/2023 - 12/10/2023.

    • Legendarische Magiër - Popp Outfit
    • *Legendarische Priester en Legendarische Krijgskunstenaar - Maam Outfit
    • *Legendarische Zwaardvechter en Legendarische Krijger - Hyunckel outfits

    Opmerkingen over Infinity Strash: Dragon Quest The Adventure of Dai

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief