Instant Gaming EU
 
 

Dragon Quest Monsters: The Dark Prince

    Maak een prijswaarschuwing aan

    Topwinkels

      Dragon Quest Monsters: The Dark Prince brengt je een spannend RPG-avontuur dat zich afspeelt in de beroemdste fantasiewereld. Sluit je aan bij Psaro in zijn zoektocht om wraak te nemen op zijn vader, die hem heeft vervloekt. Door de vloek kan hij geen enkel wezen met monsterbloed kwaad doen, dus besluit hij een meester-temmer te worden om een machtig leger monsters te creëren en zijn voorvader, de koning van het monsterrijk Nadiria, te verslaan. Tijdens zijn reis raakt hij bevriend met Rose, een jonge elfenvrouw, en Toilen Trubble, een magiegebruiker. Samen gaan ze vele uitdagingen aan in een episch avontuur.



      In Dragon Quest Monsters: The Dark Prince kan Psaro een grote verscheidenheid aan iconische monsters uit de wereld van Dragon Quest temmen. Hij kan ze ook combineren om nieuwe soorten monsters te creëren via het synthesesysteem. Meer dan 500 mogelijke monsters en combinaties staan tot zijn beschikking om zijn eigen monsterleger te creëren en zijn vader te verslaan.



      Dragon Quest Monsters: The Dark Prince bevat een turn-based gevechtssysteem waarin je verschillende personages en monsters kunt gebruiken om tegen allerlei soorten vijanden te vechten. Het enorme aantal monsters dat beschikbaar is in de game, elk met zijn eigen speciale vaardigheden, biedt je bijna eindeloze mogelijke combinaties om elke confrontatie aan te gaan, maar het is aan jou om de beste strategie tegen een specifieke tegenstander te bedenken.



      Vergezel Psaro en zijn vrienden in dit avontuur en verken de uitgestrekte landen van Nadiria terwijl je monsters verzamelt en sterk genoeg wordt om de nieuwe Master of Monsterkind te worden.

      Lees verder

      Beste prijzen voor Dragon Quest Monsters The Dark Prince

      Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

      Opmerkingen over Dragon Quest Monsters: The Dark Prince

      Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

      Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief