BG PPC IG EN
 
 

Dune: Spice Wars verlaat Early Access volgende week

Dune: Spice Wars verlaat Early Access volgende week

We zijn gewend dat Funcom zich bezighoudt met verschillende soorten spellen, maar toen de Noorse ontwikkelaar van videogames Dune: Spice Wars was het vrij duidelijk dat de uitkomst veel fans van het 4X-genre zou bevallen. Natuurlijk werd het spel onthuld na het succes van de nieuwste Dune-film, maar zodra de fans de eerste gameplaybeelden te zien kregen, zag het spel er goed genoeg uit om een kans te verdienen. De release van het spel in early access maanden later zou bevestigen dat Dune: Spice Wars een solide turn-based ervaring biedt die zich afspeelt op Arrakis en draait om de strijd om de controle over de productie en handel van de meest waardevolle grondstof: de Spice.

Domineer Arrakis om de specerijen te beheersen

Bijna een jaar later hebben we een releasedatum voor Dune: Spice Wars, die gepland staat voor 14 september op de PC. De aankondiging heeft iedereen verrast, maar is zeer welkom omdat het spel al behoorlijk populair is onder de fans van de sciencefictionromanserie van Frank Herbert.

Domineer Arrakis om de specerijen te beheersen

Bijna een jaar later hebben we een releasedatum voor Dune: Spice Wars, die gepland staat voor 14 september op de PC. De aankondiging heeft iedereen verrast, maar is zeer welkom aangezien de game al behoorlijk populair is onder de fans van de sciencefictionromanserie van Frank Herbert.

 

 

Met verschillende facties om uit te kiezen, waaronder Fremen, Harkonnen, Atreides, Smokkelaars, Corrino en Ecaz, heb je genoeg verschillende opties om de overheersing over Arrakis te bereiken. Elk van hen heeft een unieke benadering van de gameplay met verschillende manieren van omgaan met grondstoffen, militaire eenheden en bonussen die je ervaring radicaal zullen veranderen, afhankelijk van welke je kiest.

Dune: Spice Wars ondersteunt multiplayer voor maximaal vier spelers en crossplay. Welk platform je ook kiest om het spel te spelen, het levert een intense 4X-ervaring die diep geïnspireerd is door het universum van Dune. Zoals gewoonlijk zijn de beste deals voor Dune: Spice Wars PC keys beschikbaar met onze prijsvergelijker, en je hoeft niet eens te wachten tot 14 september als je van het spel wilt genieten, zolang je het niet erg vindt om de Early Access versie te spelen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief