Instant Gaming EU
 
 

Dune: Spice Wars

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Het kruid moet vloeien, en jij moet daarvoor zorgen! Dune: Spice Wars is een diepgaand hybride 4x en RTS strategiespel van de makers van Northgard. De woestijnplaneet Arrakis bevat de sleutel tot het universum; zijn Spice Melange is de enige substantie die de levensduur kan verlengen, het bewustzijn kan verruimen, en intergalactisch reizen mogelijk kan maken. Als leider van één van de Dune facties moet je de planeet overheersen voordat een andere factie de controle kan overnemen.



    Kies je factie en speel als een van de iconische personages van Dune, zoals Hertog Leto van het nobele Huis Atreides, of de meedogenloze Baron Vladimir van de wrede Harkonnen. Claim de overwinning op welke manier dan ook: spionage, politiek, economie, of verovering. Verken de planeet met ornithopters om sietches te ontdekken waar Fremen wonen. Commandeer je troepen om gebieden over te nemen. Oogst zo snel mogelijk specerijen om je quota te halen.



    Maar denk eraan: er zal altijd gevaar zijn in Arrakis. Als je te agressief uitbreidt zal dit politieke gevolgen hebben. Hou geen rekening met Sandworms en kijk toe hoe je oogstmachines opgeslorpt worden door deze onverslaanbare kolossen.



    Je moet al je sluwheid, vaardigheid en moed gebruiken om aan de winnende hand te zijn. In Dune: Spice Wars pakt de woestijn de zwakken.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Dune Spice Wars

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Dune: Spice Wars

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief