You are here
We also support
 
 
 
 

Dune: Spice Wars voegt multiplayer gevechten toe

Dune: Spice Wars voegt multiplayer gevechten toe
NEWS 21 jun. 2022 10:00

Liefhebbers van real-time strategiespellen voelen zich thuis met Dune: Spice Wars. Shiro Games heeft uitzonderlijk goed werk geleverd door de landschappen van Arrakis en de verschillende facties die vechten om de productie van specerijen op de woestijnachtige planeet nauwkeurig weer te geven. Het spel bevat spannende mechanics die bijdragen aan het creëren van een heel toepasselijke sfeer terwijl je het spel speelt, maar het heeft nog een lange weg te gaan. Dune: Spice Wars is al beschikbaar via Early Access op Steam en zal in de komende maanden veel updates krijgen. De ontwikkelaar heeft al een aantal van de inhoud die naar het spel komt gedetailleerd in een routekaart, en het is momenteel vasthouden aan het in tijd en vorm.

Multiplayer is hier!

Zoals aangekondigd heeft Dune: Spice Wars zojuist een grote update gekregen die multiplayer toevoegt aan het spel. Je kunt nu deelnemen aan 2v2 gevechten of vechten voor overheersing met maximaal vier spelers in de free-for-all modus. Kies een van de vier facties die momenteel beschikbaar zijn in het spel, namelijk Atreides, Harkonnen, Fremen en Smokkelaars, en pas je voorkeuren aan voordat je in de strijd springt. De AI zal een factie controleren als je geen speler kunt vinden die met die factie speelt.

 

 

Behalve multiplayerspellen voegt de nieuwste Dune: Spice Wars -update nieuwe regio's, evenementen en gebouwen toe, evenals meer resoluties om het spel te spelen. Sommige van de mechanieken in het spel zijn herwerkt, en verschillende veranderingen zijn gemaakt om de facties meer in balans te brengen. Over het algemeen werkt Shiro Games hard met de hulp van de fans om Dune: Spice Wars op het juiste niveau van kwaliteit en prestaties te krijgen. De spelervaring die het biedt is vrij goed voor een spel dat nog niet zo lang geleden in Early Access kwam, maar er is nog veel potentieel. We kunnen niet wachten om te zien wat Shiro Games nog meer voor ons in petto heeft.

Als je de ontwikkelaar wilt steunen en nu al mee wilt doen aan de strijd om de Spice, kun je onze prijsvergelijker gebruiken om de beste deals te bekijken en je Dune: Spice Wars PC code goedkoop te kopen.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief