Eneba COM
 
 

Dying Light 2 onthult zijn nieuwe roadmap

Dying Light 2 onthult zijn nieuwe roadmap

Dying Light 2: Stay Human heeft een grote spelersgemeenschap weten te verzamelen. Voortbordurend op het succes van zijn voorganger en met toevoeging van nieuwe gameplaymechanica, een verfijnder parkoursysteem en andere nieuwigheden, biedt de open-wereld co-op horrorgame van Techland een unieke ervaring. Dying Light 2: Stay Human is begin 2022 uitgebracht en heeft tot nu toe veel extra content gekregen via gratis updates en betaalde DLC. Nu heeft Techland onthuld wat er in de komende maanden naar de game gaat komen, want de studio is van plan om de game te blijven uitbreiden met nog meer interessante functies en nieuwigheden.

Een nieuw stappenplan

Techland weet hoe het de hype rond zijn games in stand moet houden. Het deed het met het originele Dying Light en het doet het met het vervolg. De studio combineert regelmatige gratis updates met betaalde DLC om de fans enthousiast te houden over de nieuwe toevoegingen aan het spel. In die lijn heeft Techland een nieuwe roadmap onthuld voor Dying Light 2: Stay Human met veel toekomstige updates, waaronder crossovers, wapens, finishers, een raid, nieuwe missies en zelfs een jubileumevenement.

Te beginnen met een Vampire: The Masquerade crossover die later deze maand van start gaat en gevolgd wordt door een Halloween evenement en meer, zal Dying Light 2: Stay Human genoeg nieuwigheden bevatten voor spelers om niet snel uitgekeken te raken op hun favoriete spel. De enorme lijst met gratis updates bevat ook nieuwe quality-of-life mechanics zoals het ontmantelen van uitrusting en mods, en het repareren van wapens, die de manier waarop je het spel speelt aanzienlijk zullen beïnvloeden.

 

 

Dying Light 2: Stay Human is een van je beste keuzes als je je wilt onderdompelen in een post-apocalyptische zombie-ervaring. Gebruik gerust onze prijsvergelijker om een Dying Light 2: Stay Human code te krijgen als je het niet wilt missen, en vergeet niet dat er binnenkort veel gratis content naar het spel komt.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief