Kinguin sept campaign COM + BG
 
 
 
 

Koop Dying Light

  • Koop jouw Dying Light CD-Key.
  • Koop jouw Dying Light CD-Key.
  • Koop jouw Dying Light CD-Key.
  • Koop jouw Dying Light CD-Key.
  • Koop jouw Dying Light CD-Key.
Maak een prijswaarschuwing aan voor Dying Light

Topwinkels DLcompare topverkoper

Alles was volkomen normaal in de Turkse stad Harran tot een mysterieus virus uitbrak en het grootste deel van de bevolking veranderde in vleesetende zombie-achtige wezens. De stad en de buitenwijken zijn door de regering in quarantaine geplaatst in een poging de mogelijke uitbreiding van het virus onder controle te krijgen. Jij bent Kyle Crane, een undercoveragent van het Global Relief Effort agentschap, gestuurd om een bestand terug te krijgen dat werd gebruikt om hen te chanteren. Maar als je eenmaal ter plaatse bent, wordt in leven blijven een belangrijkere zaak. Harran is een verlaten plaats, geteisterd door zombies. Die wezens worden 's nachts actiever en agressiever, waardoor het veel moeilijker is om dan te overleven. Voorraden bij elkaar scharrelen en wapens om jezelf te verdedigen zijn je topprioriteiten als je in leven wilt blijven. Het spel bevat parkour-mechanica waarmee je op je gemak elk hoekje en gaatje van de enorme kaart kunt verkennen en deze ook kunt gebruiken in gevechtssituaties. Je doet ervaring op door vijanden te bevechten, parkour-bewegingen uit te voeren en uitdagingen te voltooien. Die ervaring gebruik je later om vaardigheden te leren en je personage op verschillende manieren te verbeteren. Dying Light bevat een coöperatieve modus voor maximaal 4 spelers en ook een asymmetrische multiplayermodus waarin een menselijke speler zich voordoet als de Night Hunter, een speciaal krachtige zombie waarop de andere spelers moeten jagen en die ze moeten vernietigen.

Lees verder

Beste prijzen voor Dying Light

Opmerkingen over Dying Light

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

BaihuClaw
BaihuClaw
19 feb. 2022 20:13ondlcompare.com
You can't play with Ryzen 5 1600 AF and GTX 1650 Super GPU. The game freezes a lot. Although the controls are difficult at first, you can get used to them as you play. I was able to play until the first encounter with zombies. Because my computer was not enough for this game. If you have a good computer, you can enjoy it with high graphics settings.
Je kunt niet spelen met Ryzen 5 1600 AF en GTX 1650 Super GPU. Het spel bevriest vaak. Hoewel de besturing in het begin moeilijk is, kun je er tijdens het spelen aan wennen. Ik was in staat om te spelen tot de eerste ontmoeting met zombies. Omdat mijn computer niet genoeg voor dit spel was. Als u een goede computer hebt, kunt u genieten van het met hoge grafische instellingen.
Noone
Noone
3 feb. 2022 00:49ondlcompare.fr
Le faire en attendant la sortie du 2, tout simplement GENIAL !
Het doen terwijl je wacht op de release van 2, gewoonweg GEWELDIG!
noburain
noburain
25 jan. 2022 09:18ondlcompare.fr
Très bon jeu de zombie et de parcours, quasiment aucun bug rencontré lors de mes parties, jouable en solo mais beaucoup plus fun en coop. L'évolution du gameplay est présente, au début, c'est très compliqué d'avoir une arme à feu avec beaucoup de munitions. Les ennemis humains et les zombies de nuit vont vous offrir un véritable challenge. l''histoire n'est pas très profonde mais elle offre une bonne base. C'est un jeu que je conseil énormement surtout pour le prix proposé et le 2 qui arrive.
Zeer goed zombie spel en parcours, bijna geen bugs tegengekomen tijdens mijn spelen, speelbaar in solo maar veel leuker in co-op. De evolutie van de gameplay is aanwezig, in het begin is het erg ingewikkeld om een geweer met veel munitie te hebben. De menselijke vijanden en de nachtelijke zombies zullen je een echte uitdaging geven. Het verhaal is niet erg diepgaand, maar het biedt een goede basis. Het is een spel dat ik ten zeerste zou aanraden, vooral voor de prijs en de aankomende 2.
Prophet
Prophet
27 mrt. 2015 16:16ondlcompare.fr
Excellent par contre il faut un bon ordi si vous voulez profiter des graphismes au max
Uitstekend, maar je hebt een goede computer nodig als je maximaal wilt genieten van de graphics
  • Use your CD key on Steam to download Dying Light.

  • Use your PS4 Dying Light game code on the Playstation Network

  • Use your Xbox One Dying Light game code on the Xbox Live

  • Download Dying Light on Switch with the Nintendo eShop

Meer informatie
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief