Techland tilt Dying Light 2 naar een hoger plan

Techland tilt Dying Light 2 naar een hoger plan

Dying Light 2 is gebouwd met het enorme succes van zijn voorganger als basis en het heeft de fans niet teleurgesteld. Het nieuwe parkoursysteem, dat is afgestemd op andere gameplay-mechanieken dan mobiliteit, geeft het spel een dynamiek die uniek is voor een zombiespel. Dat is nog maar het topje van de ijsberg in Techland's nieuwste zombiespel, dat de fans van het genre een spannende ervaring biedt als geen ander. 

 

 

Dying Light 2 heeft sinds de release extra inhoud en verbeteringen gekregen, maar Techland heeft er ambitieuze plannen voor en heeft een nieuwe update aangekondigd die de horrorkant van Dying Light 2 naar een superieur niveau zal tillen.

Enger dan ooit

In een interview met The Gamer heeft Dying Light 2 regisseur Tymon Smektała de plannen van de studio onthuld om het spel radicaal te verbeteren om er 's nachts een echte horrorervaring van te maken. Zoals de fans van de serie weten, worden zombies in Dying Light 2 's nachts actiever en gevaarlijker en vormen ze een echte uitdaging voor spelers die niet voorzichtig genoeg zijn. Techland neemt maatregelen om die ervaring nog beter te maken.

"Horror became a huge part of Dying Light’s DNA so we’ll keep it as a part of the experience moving forward. Our next update, planned for early summer, is focused exactly on this - we’re ramping up our night experience, making it even scarier. We hope to create a tense experience that will make our players “shit their pants”. We plan to pull all the stops - gameplay mechanics, visual tricks, audio scares. Get ready!"

In combinatie met een dieper niveau van horror zal de dynamische actie van Dying Light 2 veranderen in een hectische ervaring die nog meer spelers zal meeslepen in een franchise die een van de populairste is in het genre. Ook de release van de tweede DLC voor het spel later dit jaar zal ertoe bijdragen dat Dying Light 2 nog veel langer in leven blijft. Natuurlijk, als je de adrenalinekick die het spelen van het spel veroorzaakt nog moet ervaren, kun je onze prijsvergelijker gebruiken om Dying Light 2 altijd goedkoop te kopen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief