Eneba COM
 
 

Dying Light 2

 • PC
 • PS5
 • PS4
 • XboxOne
 • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

  Dying Light 2 is het vervolg op Dying Light, de open-wereld zombie actiegame. 15 jaar nadat de mensheid de strijd tegen een virus heeft verloren, wordt de wereld ondergedompeld in een moderne donkere tijd. De laatste grote menselijke nederzetting, een brute meedogenloze plek, wordt overdag gevuld door mensen die scharrelen naar alles wat te eten is of dat hen kan helpen om veilig te blijven, maar ook gevaarlijke bandieten, facties en andere overlevenden die zullen proberen te stelen wat je hebt.  Jij bent Aiden Caldwell, een geïnfecteerde overlevende. Je uitzonderlijke behendigheid en brute gevechtsvaardigheden maken je tot een machtige bondgenoot en een waardevol goed in deze gevaarlijke wereld. Je kunt dingen bereiken die niemand anders kan en je kunt op plaatsen komen waar niemand anders durft te komen. Met jouw unieke vaardigheden heb je de kracht om een agent van verandering te zijn in deze aftakelende metropool. Het spel is reactief en jouw keuzes beïnvloeden hele regio's, wijken en gebieden van The City, afhankelijk van hoe jij besluit te reageren op situaties in de zombie-apocalyps. Jouw acties hebben op hun beurt invloed op de wereld om je heen, van het dreigingsniveau van de bevolking tot de schaarste van de grondstoffen.  s Nachts komen de geïnfecteerden uit hun schuilplaatsen om op je te jagen. Het spel bevat een volledige geïnfecteerde cyclus, waarbij degenen die net gebeten zijn beginnen als een Viral. Ze hebben nog wat sporen van menselijkheid en ze zijn erg snel en gevaarlijk, maar vermijden ook koste wat kost de zon. Na enige tijd in die staat, veranderen ze in Biters, langzame bewegers die zullen proberen om je te grijpen en je te infecteren of op te eten. Ze zijn niet zo snel of behendig als de Virals, maar zonlicht is nog steeds een probleem voor ze. Als ze te lang in de zon liggen, veranderen ze in Degenerates, rottende zombies die zwak en traag zijn en niet al te gevaarlijk omdat je ze kunt ontwijken. Maar soms worden de geïnfecteerden de Volatiles, die de gevaarlijkste, extreme nachtroofdieren zijn.

  Lees verder

  Beste prijzen voor Dying Light 2

  Gebruik je CD-sleutel op Steam.

  Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

  Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

  Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

  Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

  Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

   

  Als je een digitale Xbox Play Anywhere-titel hebt, kun je deze spelen op zowel Windows 10 PC als Xbox One.

  Opmerkingen over Dying Light 2

  The_King
  The_King
  12 mrt. 2022 15:59on dlcompare.fr
  J'adore ce jeux, je suis fan déjà du premier le deuxième en parlons pas je suis tellement content d'avoir le deux car sa change beaucoup même si pour l'instant y'a aucun buggy comme suis précédemment, je recommande au personne de d'essayer le premier avant il est autant bien le prix n'ai plus cher en ce moment même avec un code promo il revient a rien du tout profitez avant qu'il disparait, avec (Steam) et le site official d'e (Dying Light) et beaucoup de cadeaux, DLC, à récupe n'hésitez pas !
  Ik hou van dit spel, ik ben al een fan van de eerste, de tweede is niet te noemen, ik ben zo blij om de tweede omdat het verandert veel, zelfs als voor het moment is er geen buggy als ik eerder ben, ik raad aan de persoon om te proberen de eerste voordat het zo goed, de prijs is niet duur op dit moment zelfs met een promo code is het helemaal niets, profiteren van het voordat het verdwijnt, met (Steam) en de officiële website van e (Dying Light) en een heleboel geschenken, DLC, om te herstellen, aarzel dan niet!
  Gamer2021
  Gamer2021
  13 feb. 2022 06:24on dlcompare.fr
  J'ai une bonne dizaine d'heure sur Dying Light 2 et il largement a la hauteur du premier opus plus de liberté , plus de craft l'avantage de ce jeu c'est qu'il a une durée très longue
  Ik heb een goede tien uur op Dying Light 2 en het is grotendeels op het niveau van de eerste opus meer vrijheid, meer ambachtelijke het voordeel van dit spel is dat het heeft een zeer lange duur
  61cdc4f5dce35@ashot amirkhanyan
  61cdc4f5dce35@ashot amirkhanyan
  3 feb. 2022 21:46on dlcompare.fr
  Je trouve ça dégueu que le prix augmente au fur et a mesure, on passe de 30 € a 43 € voir plus et pour les editions spéciales de 45 a 75 € et l'ultime de 65 € a quasiment 100 €.
  Ik vind het walgelijk dat de prijs omhoog gaat, van 30 € naar 43 € of meer en voor de speciale edities van 45 € naar 75 € en de ultieme van 65 € naar bijna 100 €.
  noburain
  noburain
  24 jan. 2022 08:59on dlcompare.fr
  Dernier commentaire sur Dying Light 2 parties 3 : la carte sera divisée en 3 zones avec chacune ces spécificités, la vieille ville, la boucle centrale avec des bâtiments beaucoup plus haut et les terres perdues. La carte est environ 2 fois plus grande. Et il y aurait une potentielle nouvelle zone pour un futur DLC (gratuit ou payant). Je pense que ceux qui ont apprécié le premier, vont pouvoir y aller les yeux fermés. En tout cas, il me hype de plus en plus.
  Laatste opmerking over Dying Light 2 delen 3: de map zal verdeeld worden in 3 zones met elk hun eigen specifieke kenmerken, de oude stad, de centrale lus met veel hogere gebouwen en de verloren landerijen. De kaart is ongeveer twee keer zo groot. En er zou een potentieel nieuw gebied zijn voor een toekomstige DLC (gratis of betaald). Ik denk dat degenen die van de eerste genoten hebben, er met de ogen dicht heen kunnen. Hoe dan ook, ik raak er steeds meer opgewonden over.
  Ocelock
  Ocelock
  21 jan. 2022 14:15on dlcompare.fr
  Ayant fini plusieurs fois le premier et passer de nombreuses heures dessus, je ne doute pas qu'il sera au moins tout aussi prenant ! Ils ont pris leur temps pour le sortir et c'est pas plus mal :)
  Aangezien ik de eerste al verschillende keren heb voltooid en er vele uren aan heb besteed, twijfel ik er niet aan dat deze minstens even spannend zal zijn! Ze hebben hun tijd genomen om het uit te brengen en het is niet slecht :)
  ptibob76
  ptibob76
  21 jan. 2022 06:51on dlcompare.fr
  Le 1er j'y ai passer pas mal d'heure surtout avec l'extension The Following qui ajouter vraiment des heures en +, la j'attend le 2 avec impatience en espérant ne pas être déçu et de voir pas mal de nouveautés dans le jeu
  De eerste heb ik veel tijd aan besteed, vooral met de uitbreiding The Following die echt uren aan het spel toevoegde, nu kijk ik uit naar de tweede in de hoop niet teleurgesteld te worden en veel nieuwe functies in het spel te zien
  gudares
  gudares
  20 jan. 2022 12:04on dlcompare.fr
  Après un premier qui semblent avoir été parfait dans sa narration, son gameplay et son style graphique je ne peux qu'être impatience au vue des bande-annonce qui révèle beaucoup trop de choses! ^^
  Na de eerste die perfect lijkt te zijn geweest in zijn verhaal, zijn gameplay en zijn grafische stijl kan ik alleen maar ongeduldig zijn bij het zien van de trailers die te veel onthullen! ^^
  noburain
  noburain
  20 jan. 2022 07:38on dlcompare.fr
  Je continue mon commentaire précédent car, il n'y a pas suffisamment de caractères pour parler de ce jeu. Pour la partie en coop, ils ont eu l'intelligence de laisser notre personnage avec la progression global c'est-à-dire que si vous jouez en solo ou en coop, votre personnage garde son expérience. Quand il y aura des choix à faire dans l'histoire chaque joueur devra voter. oui, oui j'apprécie vraiment ce jeu ^^
  Ik ga verder met mijn vorige opmerking, want er zijn niet genoeg personages om over dit spel te praten. Voor het co-op spel hadden ze de intelligentie om ons personage met de globale progressie te laten spelen, dat wil zeggen dat als je solo of in co-op speelt, je personage zijn ervaring behoudt. Als er keuzes gemaakt moeten worden in het verhaal zal elke speler moeten stemmen. ja, ja ik hou echt van dit spel ^^
  noburain
  noburain
  19 jan. 2022 09:49on dlcompare.fr
  Personnellement, j'attends Dying Light 2 depuis de nombreuses années, c'est un jeu que je conseille aux fans de zombie, de parcours ou tout simplement aux personnes qui veulent passer de bons moments à plusieurs. De nombreux ajouts ont était fait, l'histoire à l'air plus profond, de nouveaux gadgets sont disponibles dont le planeur pour survoler les hauteurs. Plusieurs fins sont disponibles avec des choix tout au long de la partie. Bref ! un énorme travail a été fait pour améliorer le jeu.
  Persoonlijk wacht ik al jaren op Dying Light 2, het is een spel dat ik aanbeveel aan zombiefans, cursusfans of gewoon aan mensen die samen een leuke tijd willen hebben. Er zijn veel toevoegingen gedaan, het verhaal gaat dieper, er zijn nieuwe gadgets beschikbaar waaronder het zweefvliegtuig om over de hoogten te vliegen. Er zijn verschillende eindes beschikbaar met keuzes gedurende het spel. Kortom, er is veel werk verricht om het spel te verbeteren.
  gennyshark
  gennyshark
  18 jan. 2022 22:27on dlcompare.com
  Dying Light 2 Stay Human is finally approaching its release, and we want known much details as possible on this new chapter of the parkour-esque survival zombie. I think this is a great game.
  Dying Light 2 Stay Human nadert eindelijk zijn release, en we willen zoveel mogelijk details over dit nieuwe hoofdstuk van de parkour-esque survival zombie. Ik denk dat dit een geweldig spel is.
  Laat meer reacties zien
  • Technische informatie

  • Officiële website : Dying Light 2
  • Categorieën : Actie , Avontuur , Rollenspellen , Survival , Horror , Vertelling
  • Uitgever : Techland
  • Ontwikkelaar : Techland
  • Modus : Solo, Co-op
  • Verschijningsdatum : 3 februari 2022
  • Systeemvereisten
   • Minimaal
   • OS : Windows 7 (64 bit)
   • CPU : Core i3-9100 / Ryzen 3 2300X
   • RAM : 8 GB
   • GPU : GeForce GTX 1050 Ti / Radeon RX 560
   • Opslagruimte : 60 GB
   • Aanbevolen
   • OS : Windows 10 (64 bit)
   • CPU : Core i5-8600K / Ryzen 5 3600X
   • RAM : 16 GB
   • GPU : GeForce RTX 2060 / Radeon RX Vega 56
   • Opslagruimte : 60 GB
  • Leeftijdsclassificatie
  • PEGI 18ESRB M
  Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

  Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief