Dying Light is helemaal gratis in de Epic Games Store

Dying Light is helemaal gratis in de Epic Games Store

Een van de meest angstaanjagende zombiegames ooit gemaakt kan nu gratis van jou zijn. Dying Light is een first-person survival horror game waarin parkour in een open wereld centraal staat terwijl je omringd wordt door zombies. Als dat klinkt als een leuke tijd, kun je het spel in zijn Enhance Edition helemaal gratis pakken in de Epic Games Store vanaf nu tot 13 april. Hier is de trailer voor Dying Light Enhanced Edition.

 

 

Pak het en ga

Dying Light Enhanced Edition bevat alle DLC die van het eerste jaar na de lancering is uitgebracht, voornamelijk het basisspel en de enorme uitbreiding, The Following, die een nieuw verhaal, een enorme kaart en een buggy bevat die je kunt berijden en aanpassen. Daarna volgt de Bozak Horde DLC, met een nieuwe verhaallijn waarin je gevangen wordt genomen door een schurk en gedwongen wordt 20 proeven in een stadion te voltooien. Je krijgt ook de Cuisine & Cargo DLC, die twee extra quarantainezones biedt, en de Ultimate Survivor Bundle die exclusieve wapens en outfits biedt. 

Verder zijn er allerlei nieuwe personages, skins, blauwdrukken, vijanden, paint jobs, quests en de Prison Heist spelstand. Naast alle massale inhoud biedt de Enhanced Edition ook verbeteringen aan de graphics, de gameplay en de levenskwaliteit.

Dying Light is momenteel niet het enige gratis spel in de Epic Games Store. Je kunt ook een exemplaar pakken van Shapez, een chill puzzelspel waarin je assemblagelijnen ontwerpt om progressief complexe geometrische vormen te bouwen.

Dying Light Enhanced Edition is tot 13 april gratis verkrijgbaar in de Epic Games Store. Voor de volledige ervaring haal je de Dying Light Definitive DLC Collection op uit onze prijsvergelijker. Als je meer wilt van deze zombie post-apocalyps, pak dan zeker ook een Dying Light 2: Stay Human PC key.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief