Instant Gaming EU
 
 

shapez.io

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    shapez.io is een fabrieksbouwspel ontwikkeld door Tobias Springer en uitgebracht in 2020. Het spel daagt spelers uit om efficiënte fabrieken te ontwerpen en te bouwen die verschillende vormen produceren uit grondstoffen.



    De gameplay van shapez.io draait om logistiek en automatiseringsmechanismen. Spelers moeten lay-outs ontwerpen, transportbanden maken en robotarmen en andere machines gebruiken om grondstoffen en afgewerkte producten door de fabriek te verplaatsen. Het spel bevat ook een onderzoekssysteem waarmee spelers nieuwe machines, banden en andere hulpmiddelen kunnen vrijspelen om de efficiëntie te verhogen.



    De graphics van het spel zijn eenvoudig maar visueel aantrekkelijk, met kleurrijke en geometrische vormen die de focus van het spel op vormproductie weerspiegelen. Het geluidsontwerp van het spel is ook opmerkelijk, met een ontspannende soundtrack en geluidseffecten die bijdragen aan de algehele rustige en meditatieve sfeer van het spel.



    Een van de unieke kenmerken van shapez.io is de zandbakmodus, waarin spelers een fabriek met een open einde kunnen creëren zonder doelen of doelstellingen. Deze modus biedt talloze uren experimenteren en creativiteit, waardoor spelers naar hartenlust kunnen ontwerpen en bouwen.



    Het spel bevat ook een competitieve multiplayer modus, waarin spelers het tegen elkaar kunnen opnemen om te zien wie de meest efficiënte fabriek binnen een bepaalde tijd kan bouwen.



    Al met al is shapez.io een ontspannend en verslavend spel dat een unieke en boeiende ervaring biedt aan spelers die geïnteresseerd zijn in logistiek en automatiseringsmechanismen. De innovatieve spelmechanismen, de kleurrijke graphics en het rustgevende geluidsontwerp maken het een must voor fans van simulatie en het bouwen van fabrieken.

    Lees verder

    Beste prijzen voor shapez.io

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over shapez.io

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief