Een nieuwe video zet de mood voor Total War Warhammer III

Een nieuwe video zet de mood voor Total War Warhammer III

Nog niet zo lang geleden zou niemand gedacht hebben dat Games Workshop het Warhammer universum volledig zou veranderen. Ze hebben de regelset en de miniaturen van hun tafelstrategie spel al heel wat keren aangepast, maar niemand voorzag de drastische verandering die de lancering van Age of Sigmar in de franchise zou brengen. De Total War Warhammer serie is gebaseerd op de oorspronkelijke setting, die voor de meeste fans van de licentie nog steeds heel aantrekkelijk is. Creative Assembly heeft goed werk geleverd met de eerste twee delen in de serie en de komende release van Total War: Warhammer III is een van de belangrijkste gebeurtenissen voor de fans, nu Games Workshop geen extra inhoud meer zal uitbrengen voor de oude versie van Warhammer.

Er is nog niet veel onthuld over Total War: Warhammer III. We weten dat het komende deel nieuwe facties zal bevatten en dat de actie zich zal verplaatsen naar de oostelijke gebieden. Het is ook waarschijnlijk dat het spel een nieuwe campagne zal bevatten die zal draaien om de krachten van Chaos en de oostelijke rijken van Grand Cathay en Kislev. Een nieuwe filmische video legt de nadruk op de confrontatie tussen de legers van de Ruinous Powers en de strenge krijgers van Kislev en laat ons een blik werpen op enkele van de eenheden die beide legers in Total War: Warhammer III zullen omvatten.

 

 

We verwachten dat Creative Assembly in de nabije toekomst meer dingen over Total War: Warhammer III onthult. Op dit moment weten we alleen dat de nieuwe facties hun legers naar het Rijk van Chaos zullen sturen om de demonische vijanden te bestrijden onder het bevel van de vier goden van Chaos. Het belangrijkste van Total War: Warhammer III is te weten of het mogelijk zal zijn alle nieuwe legers en nieuwigheden te combineren in een enorme kaart zoals dat gebeurde met Total War: Warhammer en Total War: Warhammer II, en Creative Assembly heeft al bevestigd dat een Mortal Empires DLC gratis beschikbaar zal zijn om dat mogelijk te maken.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief