Kinguin advent rest
 
 

Hier is de DLC roadmap voor Total War: Warhammer III

Hier is de DLC roadmap voor Total War: Warhammer III

Doorgewinterde spelers met ervaring in de Total War: Warhammer serie weten dat Creative Assembly een lange geschiedenis heeft van het uitbreiden van zijn spellen met extra DLC. Deze voegen meestal nieuwe heren, legereenheden, gameplaymechanieken en zelfs complete facties toe aan elk spel. Er zijn er nogal wat beschikbaar voor Total War: Warhammer en Total War: Warhammer II, en het nieuwste deel in de serie volgt hetzelfde pad als zijn voorgangers. Als je Total War: Warhammer III bezit, heb je al toegang tot Ogre Kingdoms, Forge of Chaos Dwarfs, en Champions of Chaos, maar de ontwikkelaar heeft zeer ambitieuze plannen om zijn strategiespel verder uit te breiden.

Een jaar vol nieuwigheden

Creative Assembly heeft de roadmap met alle extra content die voor Total War: Warhammer III in de komende 12 maanden gepland staat gedetailleerd. Het omvat niet alleen veel nieuwe DLC voor het spel, maar ook gratis updates.

 

Total War: Warhammer III DLCs


De eerste update komt eind deze maand met een nieuw End Game Scenario voor Immortal Empires met de Chaos Dwarfs in de hoofdrol, zeven nieuwe regimenten van bekendheid en een nieuwe legendarische held. 

In de zomer brengt update 4.0 nog een gratis legendarische held, gameplayverbeteringen en de vierde officiële DLC voor Total War: Warhammer III, die het verhaal van Tzeentch, Cathay en Kislev uitbreidt met nieuwe heren, helden en eenheden. 

De laatste update van het jaar komt met een nieuwe DLC gericht op Nurgle, het Rijk en de Dwergen, naast nog een gratis legendarische held. Natuurlijk kun je verwachten dat er gedurende dit jaar balanswijzigingen en bugfixes aan het spel worden toegevoegd om de ervaring te verbeteren.

Creative Assembly zal dan een kleine pauze inlassen om vaart te maken en update 6.0 lanceren in de lente van 2024, met nog een DLC die hetzelfde patroon zal volgen als de vorige, maar dan voor drie andere facties.

 

 

Total War: Warhammer III fans zullen hun favoriete strategiespel nog geruime tijd zien groeien. Zoals gewoonlijk kun je al die inhoud voor de beste prijs uitzoeken met behulp van onze prijsvergelijker, inclusief de beste deals voor Total War: Warhammer III PC-sleutels.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Dompel jezelf onder in de wereld van Stargate: Timekeepers, waar strategie en mysterie samenkomen in epische gevechten. Klaar voor de tijdmissie? De poorten roepen.
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief