Total War: Warhammer III krijgt meer legendarische helden

Total War: Warhammer III krijgt meer legendarische helden

Iedereen met enige ervaring in de Total War: Warhammer-serie weet dat Creative Assembly vaak extra content voor zijn spellen lanceert in de vorm van DLC om nieuwe facties en legendarische heren aan hun spellen toe te voegen. Total War: Warhammer III is wat dat betreft niet anders dan zijn voorgangers, en het nieuwste deel in de veelgeprezen strategieserie kan al worden uitgebreid met de Champions of Chaos en Ogre Kingdoms DLC. Deze voegen nieuwe facties, speciale eenheden en legendarische heren met nieuwe mechanieken toe aan het spel. 

Creative Assembly onthulde onlangs dat de Chaos Dwergen aan Total War: Warhammer III zullen worden toegevoegd met een komende DLC. We hebben ze tot nu toe alleen de Hellcannons zien bemannen in de legers onder de vlag van de Ruinous Powers, en ze zullen met hun vuurkracht een zeer interessante toevoeging aan het spel zijn. Maar de Chaos Dwarfs zijn niet de enige nieuwigheid die naar Total War: Warhammer III komt. 

 

 

Nieuwe legendarische helden

Tijdens een interview met The Rookery sprak Creative Assembly narratief ontwerper Andy Hall over de content die in de toekomst naar het spel komt.

"We have done some Legendary Heroes now and they proved quite popular, so we will certainly continue with that category. With Legendary Lords they're your avatar in this world, they're meant to be you're roleplaying as them, so it makes sense to try and bring as many of those Warhammer celebrities into that role as possible. Even if, like Deathmaster Snikch, they're typically not generals, they're loners. But again, we're following in the footsteps of the tabletop. They do that as well."

De legendarische helden leiden misschien geen enorme legers, maar ze zijn krachtig genoeg om als een enkele eenheid het tij van de strijd in je voordeel te doen keren. Ook hebben hun acties buiten het gevecht om een aanzienlijke invloed op het verloop van je campagne in Total War: Warhammer III en alleen al hun aanwezigheid geeft veel smaak aan het spel, want het zijn gerenommeerde personages in het universum van het spel.

Als je dit meesterwerk van het strategiegenre nog moet ontdekken, kun je onze prijsvergelijker gebruiken om een Total War: Warhammer III PC sleutel te kopen en gratis volledige toegang te krijgen tot de Immortal Empires campagne.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief