F1 Manager 2023 is nu beschikbaar voor de volgende generatie consoles en PC

F1 Manager 2023 is nu beschikbaar voor de volgende generatie consoles en PC

Frontier Developments verwelkomt nieuwe en terugkerende teamhoofden aan de pitmuur in F1 Manager 2023, het volgende deel in een officieel gelicenseerde Formule 1-managementsimulatiereeks, nu uit op pc via Steam en de Epic Games Store, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en Xbox One.

In F1 Manager 2023 kunnen spelers ervoor kiezen om hun team naar glorie te leiden in een decennium dat zich uitstrekt over de hele carrière of om scenario's voor één race uit te voeren die zijn gemaakt met echte F1-gegevens in het gloednieuwe speltype Race Replay. Teamhoofden zijn verantwoordelijk voor elk facet van de ontwikkeling van hun team, van de eerste dag in de fabriek tot de precieze commando's die worden doorgegeven aan hun all-star coureurspaar, een functie die voor het eerst te zien was in F1 Manager 2022. Op het circuit versnelt de actie met verbluffende beelden in broadcaststijl en meeslepende teamradio, waardoor elk dramatisch moment tot leven komt.

 

 

Race Replay is een gloednieuw speltype dat spelers in het hart van het FIA Formule 1-wereldkampioenschap 2023 plaatst en ze twee unieke manieren biedt om de race-uitslagen gedurende het seizoen te herschrijven. In Starting Grid nemen spelers de controle over een team naar keuze in een volledige race waarin de exacte raceomstandigheden en gridposities van een echte Grand Prix nauwkeurig worden nagebootst. Race Moments daarentegen dagen fans uit om halverwege de race het heft in handen te nemen tijdens een cruciaal of bepalend moment, waarbij ze proberen een bepaald doel te bereiken voordat de geblokte vlag wordt gezwaaid.

Nieuwe startrasters en Race Moment-scenario's worden toegevoegd na elke spannende race in het seizoen 2023. Spelers worden uitgedaagd om de echte resultaten van het seizoen te verbeteren en te laten zien dat ze het verloop van echte races kunnen veranderen. Spelers kunnen ook de F1 Manager 2023 Deluxe editie kopen. Naast het basisspel kunnen fans hun vaardigheden testen met 12 extra exclusieve scenario's, bestaande uit Starting Grid en Race Moments, waarin spelers tegen elkaar racen terwijl iedereen in dezelfde auto zit.

 

 

n de terugkerende carrièremodus worden spelers uitgenodigd om in 2023 nog dieper in te gaan op teammanagement. Beperk dure pitstopfouten of verbeter pitstoptijden door je pitcrew te trainen via de nieuwe Sporting Director. Breng aanzienlijke upgrades naar raceweekenden door nieuwe onderdelen te ontwikkelen en prestaties, gewicht en kosten nauwkeurig tegen elkaar af te wegen. F1 Manager 2023 bevat ook het volledige rijders- en personeelsbestand van 2023, met volledig gesimuleerde F2- en F3-kampioenschappen die nieuw talent voortbrengen om sterren te vervangen als ze ouder worden of slechte raceprestaties neerzetten.

De eerste geplande update voor F1 Manager 2023 komt begin september uit en stelt spelers in staat om hun nalatenschap in de carrièremodus uit te breiden door een baanaanbod van een concurrerend team te accepteren op basis van hun prestaties. Nieuwe scenario's voor het speltype Race Replay komen uit na elke echte race.

Dus als je wilt genieten van elke nieuwe update die de game te bieden heeft en het op een snelheidsbehoefte aankomt, kijk dan in onze prijsvergelijker voor de goedkoopste F1 Manager 2023 Cd-sleutels en race naar hartenlust.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief