Koop F1 Manager 2022

 • PC
 • PS4
 • PS5
 • XboxOne
 • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

F1 Manager 2022 is het officiële managementsimulatiespel van de F1-competitie. Kies een constructeur en word de baas van een team dat vecht om dit seizoen het kampioenschap te winnen. Je hebt een breed scala aan coureurs en personeel om je team samen te stellen. Kies je favoriete en ontwikkel een goede strategie om de competitie te winnen terwijl je een groep samenstelt die werkt als een goed geoliede motor.Je zal elk aspect van het team tussen de races moeten controleren om de beste resultaten te behalen. Controleer de prestaties van je coureurs en personeel, beheer de financiën van het team, analyseer je vorderingen en pas je aan de resultaten van de competitie aan om middellange- en langetermijndoelen te bereiken en je team aan de top te houden.Je hebt niet alleen de controle over je team. Maar ook de verantwoordelijkheid voor het ontwerpen en aanpassen van de auto met nieuwe onderdelen gedurende de competitie ligt in jouw handen. Je zal moeten uitzoeken wat de beste afstelling is voor elk circuit en streven naar de beste prestaties afhankelijk van de omstandigheden van de race.Wanneer de racedag aanbreekt, heb jij ook de touwtjes in handen. Je zult niet de piloot zijn, maar alleen door elk detail te volgen en orders te geven vanuit de pit zul je in staat zijn je aan te passen aan de wisselende omstandigheden en het verloop van de race. Houd de statistieken in de gaten en bedenk een racestrategie om je team op het podium te krijgen in de meest realistische managementsimulatie-ervaring.F1 Manager 2022 is het ultieme managementsimulatiespel voor de fans van F1-races.

Lees verder

Beste prijzen voor F1 Manager 2022

  Opmerkingen over F1 Manager 2022

  Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

  antwoordanswering the message of

  500 karakters over

  630e7b53695f3@djamel.chb.1
  630e7b53695f3@djamel.chb.1
  30 aug. 2022 23:09on dlcompare.fr
  attention le premier lien gamesforplay ne fonctionne pas sur mac, ils vendent des clé qui ne fonctionne pas. une fois l'achat fais ils veulent rien savoir faites attention. be careful the first gamesforplay link does not work on mac, they sell keys that do not work. once the purchase is made, they don't want to know, be careful.
  wees voorzichtig de eerste gamesforplay link werkt niet op mac, ze verkopen sleutels die niet werken. zodra de aankoop is gedaan, willen ze het niet weten, wees voorzichtig. wees voorzichtig de eerste gamesforplay link werkt niet op mac, ze verkopen sleutels die niet werken. zodra de aankoop is gedaan, willen ze het niet weten, wees voorzichtig.
  Reward Event Grab your machete, Dead Island 2 zombies are underway! - 58
  • Use your CD key on Steam to download jouw spel.

  • Use your PS4 jouw spel game code on the Playstation Network

  • Use your Xbox One jouw spel game code on the Xbox Live

  Meer informatie
  DLCompare Extension
  Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

  Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief